Jedilnica hotela Zoku Amsterdam
V zraku · dizajn

Če se boste kdaj mudili v Amsterdamu, si privoščite vsaj kavo v hotelu Zoku Amsterdam. S svojim dizajnom, ki poskuša posnemati toplino doma, se uvršča med najnaprednejše hotele na svetu.

Pozabite na hladne hotelske avle in puste hotelske sobe. Hotel Zoku Amsterdam povsem spreminja način hotelskega bivanja in se približuje toplini prostora, kakršno občutimo, ko prenočimo v stanovanjih, ki jih ponuja AirBnb. Ko vstopite v apartma, vežo, restavracijo ali prostore za druženje hotela Zoku Amsterdam, dobite občutek, da ste vstopili v prijetno kočo ali kar v svoj dom.

PREBERITE ŠE: Social VR – Mark Zuckerberg nas seli v navidezno resničnost

Ključna točka sobe ni postelja, ampak sodobno in polno opremljena kuhinja ter prijeten delovni kotiček. Do postelje dostopite po pomičnih stopnicah, bambusna tla vam dajejo občutek topline, umetnine na stenah je mogoče urediti po svoje. Skupni prostori so videti kot dnevna soba, obedovalnica kot odlično opremljena domačna kuhinja. Cene v hotelu se gibajo od 110 evrov na noč naprej, sobe pa je mogoče najeti tudi za daljše časovno obdobje.

GALERIJA: Zoku Amsterdam: Inovativen hotel, ki je videti kot dom

Prostor za druženje je opremljen kot dnevna soba.Odpri galerijo

100-500-cover-plastenka Islandski študent je morda rešil planet 1000-600-brezcasni-kosi Dizajn: Brezčasni kosi pohištva, ki prostoru vdahnejo dušo Svetleča kolesarska pot na Poljskem Tudi na Poljskem zaživela svetleča kolesarska pot v fluorescenčno modri barvi Kolesarska čelada Lego Kolesarska čelada v obliki pričeske Lego te spremeni v figurico Lego v naravni velikosti · · · · ·