Amy Adams
V zraku · buzz buzz

Vsi se dobro zavedamo, da so tudi zvezdniki in zvezdnice le iz mesa in krvi, a zaradi njihove javne podobe to velikokrat pozabljamo. In ravno na to nas želi s serijo fotografij opomniti fotograf Andrew H. Walker, ki je tokrat svetovno znane igralce prosil, naj zanj pozirajo z ‘dvema obrazoma’ – javno podobo in osebno podobo, ki je znana le njim samim. Spoznajte zvezdnike!

Zvezdniki in zvezdnice so pod budnim očesom javnosti in danes imamo prek profilov na družbenih omrežjih, kot so Twitter, Instagram in Facebok, vpogled v življenja igralcev, pevcev in zvezd resničnostnih šovov. A vedno se poraja vprašanje – je to vse le igra? Fotograf Andew H. Walker je želel prebiti vse ‘filtre’ in duhovite 140-vrstične tvite ter pokazati dve plati zgodbe, dve plati vsakega zvezdnika: javno osebnost, ki jo kaže svetu, in notranji glas, ki ga pozna le posameznik sam.

PREBERITE ŠE: Zvezdniki, ki so isto stari, čeprav ni videti tako

Walker je tako fotografiral igralce na letošnjem filmskem festivalu v Torontu in jih prosil, naj pokažejo dva obraza. Njegova serija fotografij vključuje 51 umetnikov, vključno z Anne Hathaway, Richardom Gerom, Cynthio Nixon, Jane Lynch, Lupito Nyong’o in Jodie Foster. Kljub začetni živčnosti je Walker, ki se dobro zaveda, kako varovana je javna podoba zvezdnikov, doživel prijetno presenečenje, saj zvezdnikov ni bilo treba dvakrat prositi, naj se udeležijo nekoliko drugačnega fotografiranja.

Galerija –  serija fotografij z zvezdniki, ki so tokrat pokazali svoj pravi obraz

Anne Hathaway Odpri galerijo

Poredni otroci Kateri otroci so bili letos najbolj poredni in ne bodo dobili daril od Božička? Srhljivi morski ulov Srhljivi morski ulov: kar je ujel ta ribič, vas bo preganjalo v sanjah! Burger King – Whopper Exchange Kaj z nezaželenimi božičnimi darili? Zamenjajte jih za hamburger v Burger Kingu! čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje harryja potterja Čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja Potterja · · ·