Zvezdniki, ki kažejo sredinca
V zraku · buzz buzz

Na svetu je na stotine jezikov, toda nasmeh razumejo vsi. Enako velja za sredince. Tako nasmeh kot sredinec sta močni orožji zvezdnikov. Ker hollywoodska slava terja svoj davek in zvezdniki živijo na očeh javnosti, nasmeh za kamero pogosto zamenja sredinec, uperjen v nadležne paparace. Čeprav zvezdnikom, ki si s svojim premoženjem lahko kupijo domala vse, slavo in denar marsikdo zavida, pa jim ne zavidamo dejstva, da so ”rumeni” fotografi njihove sence. In ko jih imajo zvezdniki dovolj, to pokažejo z dvignjenim sredincem. Oglejte si zvezdnike, ki kažejo sredince.

Gesta s sredincem je univerzalen jezik, ki ga razume vsak (le Mr. Bean ne!). Če ga navadni smrtniki najraje uporabljamo za volanom, pa zvezdniki sredinec uporabljajo predvsem za odganjanje nadležnih fotografov. Nekateri to storijo očitno in brez kakršnih zadržkov, spet drugi ga pokažejo na prefinjen način (”gentlemanski” sredinec) oz. med vrsticami.

Breme slave je težko in vsakemu zvezdniku prej ali slej poči film in to ponazori z dvignjenim sredincem. Pokazala ga je že marsikatera zvezdniška roka. Zaradi jeze, frustracije ali pa kar tako, ker je to pač kul.

PREBERITE ŠE: Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot svinja z mehom!

Zvezdniški sredinci –  zvezdniki, ki kažejo sredince:

Vanessa HudgensOdpri galerijo
Popačena slika sveta Popačena slika sveta: po ogledu teh zemljevidov na svet ne boste nikoli več gledali enako! Sveotvno znani Slovenci Svetovno znani Slovenci, ki pa niso Melania Trump Temperaturni redkordi - zabeležili najvišjo temperaturo v zgodovini Temperaturni rekordi: zabeležili najbolj vroč dan v zgodovini meritev. Kje je Slovenija? Samsung Rio 2016 Himna Rio 2016: Samsung nas s himno vseh himn ogreva pred začetkom olimpijskih iger