Triki, s katerimi zamotite otroka med nakupovanjem
V zraku · buzz buzz

Verjetno je ni mame, ki ne bi že vsaj enkrat bentila nad tegobami nakupovanja, ko jo spremlja majhen otrok. Ti namreč pogosto prav tam doživijo izpad trme in joka. Bodisi iz praznega, bodisi, ker mu mama ne želi kupiti sladkarije v katero se je zapičil. Kaj storiti? Nanizali bomo nekaj zvijači, ki bodo vašega malega nakupovalnega hudička spremenili v pravega angelčka.

Majhni otroci in trgovine običajno niso najboljša kombinacija. Njihovo potrpljenje je kratke sapa zato hitro začnejo trmoglaviti. A včasih nimate druge izbire, kot da jih vzamete sabo. Kaj storiti v takih primerih? V primerih, ko je vaš nakupovalni seznam dolg, potrpljenje otroka pa kratko.

PREBERITE ŠE: Kako izbrati najboljšo športno obutev za otroka?

Izbrskali smo nekaj zvijač, s katerimi boste med nakupovanjem svojega majhnega otroka toliko zamotili, da bo plovba z nakupovalnim vozičkom med policami karseda mirna. Pa ni za kaj!

Pripravite jim lasten nakupovalni seznam, da se bodo počutili koristne.Odpri galerijo
Kaj šteje na koncu poti? Kaj je v življenju zares pomembno na koncu naše poti? buzzfeed Fantje brijejo noge svojih partnerk. Pa ve, bi jim dovolile? Čarovnik in iluzionist Dynamo Čarovnik Dynamo: čarovniški triki in iluzije, ki vas bodo sezule cover-kletvice Preverite, kako ljudje preklinjajo in psujejo po svetu ·