Zvočniki v obliki doprsnega kipa Sound of Power
V zraku · tehnologija

Zvočniki The Sound of Power (SOP) so poklon kipcem in doprsnim kipom, ki so jih tako radi zbirali naše babice in dedki. Gre za sodobno reinkarnacijo teh klasičnih zbiralcev prahu, ki pa nimajo samo estetskih ampak tudi zvočne atribute. Gre za povsem nov žanr doprsnih kipov kot zvočnikov, trenutno pa serija vključuje Vladimirja Putina in Kim Jong-Una, v prihodnosti pa se jima bodo pridružili še drugi svetovni voditelji, ki so v šoli prešpricali ure iz demokracije.

Bluetooth zvočniki The Sound of Power so delo Petra Wodkinsa. Na prvi pogled gre za doprsna kipa dveh kontroverznih osebnosti, voditelja Rusije Vladimirja Putina in voditelja Severne Koreje Kim Jong-Una, ko pogledamo pozorneje, pa ugotovimo, da gre za zvočnike, ki posnemajo videz doprsnih kipov iz marmorja.

Oba voditelja, v tem primeru znana kot Kim Sunshine in St. Vladimir, imata na mestu možganov zvočnik. Zvočniki so na vsakem kipu usmerjeni v drugo stran, tako da jih lahko združujete za stereo učinek.

PREBERITE ŠE: Bang & Olufsen BeoLab 90 – zvočnik, ki stane celo premoženje, so mokre sanje vseh zvočnih perfekcionistov

Na voljo bo le 100 primerkov zvočnikov The Sound of Power, prvega in stotega pa bodo ponudili na dražbi po izklicni ceni 2111 evrov. Putin in Jong-Un še nikoli nista zvenela tako dobro!

Zvočniki v obliki doprsnega kipa Sound of PowerOdpri galerijo
Pametne ure Fossil Fossil Q Founder: Fossil z linijo elegantnih pametnih ur Robot Double za ''fizično'' teleprisotnost Double: robotska teleprisotnost je nova oblika dela na daljavo Tech Tats tatu Tech Tats: ta začasni tatu je tvoj osebni zdravnik iStock_000052227896_Large Triki za hitrejše delovanje računalnika · ·