Zvočnik People People, prozoren zvočnik
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pri podjetju People People so si postavili vprašanje, kako bi zvočnik lahko postal del pohištva oz. opreme za dom in hkrati odražal življenjski slog. Pred 10 leti je namreč eden od njihovih oblikovalcev za diplomsko nalogo razvil idejo o prozornem zvočniku. Zvočnik, ki ne bi imel ničesar drugega, kot najosnovnejše komponent za delovanje, torej.

Leta 2011 so na svojem blogu začeli z zapisi o zvočniku, ki so izzvali nemalo komentarjev. In prav intenzivnost in množičnost komentarjev je zanetila iskro, da so pri podjetju resno začeli z delom. Odločili so se za kampanjo na Kickstarterju, kar se je izkazalo za pametno potezo.

Nakup zvočnika, pravijo pri podjetju People People, je ozaveščen nakup. Želijo si namreč oblikovati trajnostne izdelke, ki hkrati ne bodo imeli prevelikega učinka na nas, okolje ter vse, ki so vključeni v proizvodnjo. Vsak del zvočnika je zamenljiv, odslužene dele pa lahko reciklirate.

Poslušanje glasbe na njihovem zvočniku je tudi svojevrstna izkušnja, saj lahko med predvajanjem opazujete premikanje komponent. Še posebej, ko zagrmijo basi.

Galerija slik: Zvočnik People People

Zvočnik People People, prozoren zvočnikOdpri galerijo
Maska SeaSeeker SeaSeeker: podvodna maska za “snap” Token – prstan, s katerim lahko odklenete avto ali nakupujete. Token: prstan, s katerim lahko odklenete avto ali opravite nakup zapestni uri Marko Vučković: zapestni uri Saturn in Void SwanSept9.61_2.1497991318 Lenovo s konceptom prenosnika prihodnosti · · ·