Domači kino Philips Fidelio B1
V zraku · tehnologija

Zvok je vsaj tako pomemben kot slika. Če želite res odličen zvok, tak, kot ga premorejo kinodvorane, in tak, kot so si ga zamislili zvočni producenti, potem imate na izbore le dva zvočnika. Philips Fidelio B1 in Fidelio B8. Nano kinematografski domači kino Philips Fidelio B1 omogoča izjemno razvedrilo in zvok, Fidelio B8 pa poskrbi za izjemno poglobljeno izkušnjo z realističnim doživetjem 3D-zvoka.

Strup prihaja v majhnih steklenička. To drži tudi za Philips Fidelio B1, čudovit nano kinematografski domači kino, majhen zvočnik z mogočnim zvokom. Omogoča izjemno razvedrilo in zvok, kot so si ga zamislili zvočni producenti.

Ker je kompaktnih mer (v širino meri le 41 centimetrov), je primeren tudi za manjše prostore. S svojo obliko se ujema z vsemi velikostmi televizorja, skoraj kot papir tanko enoto z globokotonci pa lahko postavite praktično kamorkoli v dnevni sobi.

S 5,1-kanalnim sistemom, sekstetom ojačevalnikov, močjo 320 W in tehnologijo mikrožarkov predvaja resnično odličen zvok, ki seže v vsak kotiček prostora. Štirje gonilniki zvok namreč širijo v snopu po 180-stopinjski zvočni kulisi z zelo širokim območjem poslušanja. S pametnimi napravami se poveže prek tehnologije Bluetooth. Smo omenili, da je neizmerno lep? Vaš je že za 499 evrov.

PREBERITE ŠE: Začutite razliko s Philips Sonicare

Zvočnik Philips Fidelio B8 nas po drugi strani potopi v svet filmske akcije in z zares natančnim vrhunskim prostorskim 3D-zvokom 5.1.2 omogoča, da izkusimo vsak prizor, besedo in zvočno podrobnost. Mogočno zvočno izkušnjo, ki je bila do zdaj rezervirana samo za kinematografe, imamo lahko odslej tudi doma.

Philipsu je to uspelo doseči skupaj z Dolby Atmos. Izdelali so tako izjemno poglobljeno izkušnjo z realističnim doživetjem 3D-zvoka, da ob nevihti v filmu pomislimo, da v prostoru dežuje. Zvočniški modul, ki ga namestimo pod televizijski zaslon, se ponaša z zgolj 52 milimetri debeline, njegova univerzalna oblika pa se stilsko poda k razvedrilnim sistemom v vsaki dnevni sobi.

Philips Fidelio B8 se lahko s pametnimi napravami hitro in preprosto poveže z uporabo tehnologij Bluetooth in NFC. Ima dva vhoda HDMI 4K2K s standardom HDMI 1, ki omogoča predvajanje vsebin v izjemno visoki ločljivosti UHD 4K. Vse to samo za 999 evrov.

Galerija – Philips Fidelio B1 in B8:

Philips Fidelio B8 SoundbarOdpri galerijo

Dodatki za Google Chrome Uporabni dodatki za brskalnik Chrome, ki maksimalno izkoristijo njegov potencial Framed Tech - uokvirjena tehnologija Framed Tech – uokvirjena tehnologija Huawei #BePresent #BePresent: ta oglas vas bo pripravil, da za božič odložite telefon Underscares Underscares – plenice za igričarje · · · ·