fbpx

Den ustoppelige Lewandowski scorede 5 mål for Bayern på 9 minutter!

Lewandowski klarede det umulige: 5 mål på 9 minutter!

Robert Lewandowski scorede utrolige 5 mål i løbet af 9 minutter i kampen i sjette runde af den tyske Bundesliga på hjemmebane Allianz Arena og førte Bayern fra et 0:1-underskud til en 5:1-føring. Legenden siger, at Lewandowski stadig scorer!

At Robert Lewandowski en maskine til mål stod klart for mange fodboldfans, men det, han forberedte til os i sjette runde af det tyske mesterskab, havde ingen forventet. En polak der er kom ind i kampen fra bænken (han erstattede i begyndelsen af 2. halvleg Thiago Alcantara) scorede utrolige 5 mål for Wolfsburg på kun 9 minutter. Det er ikke så mærkeligt, at træneren for de tyske seriemestre efter det sidste mål også greb hans hoved Pep Guardiola.

LÆS MERE: Uden debat, det smukkeste punkt i ping ponghistorien!

Selv Guardiola kunne ikke tro sine egne øjne.

Spillet gik ikke godt for Bayern i første halvleg (fra det 25. minut, efter et mål af Caligiuri bagud med 0:1, og den samme spiller ramte stolpen i det 40. minut), og Guardiolas tidlige udskiftning betalte sig flot. Det var Lewandowski et uløseligt puslespil for Wolfsburgs forsvar, fordi han reddede nettet som på et transportbånd. Han faldt bare til ro i det 60. minut, efter at gæsteholdets målmand måtte po 51., 52., 55. og 57. minut fem gange mere for at få bolden i mål. Han afsluttede sit angreb med stil og andet fra mål med saks. Hermed satte han også kampens endelige udfald.

Lewandowski var den store helt i mødet mod tredjeplacerede Wolfsburg.

Mere end det faktum, at Bayern forbliver ubesejret, og at Wolfsburg lagde deres våben ned foran en modstander for første gang i indeværende sæson, vil kampen blive husket for Lewandowskis rekord. For ikke kun scorede han det hurtigste hattrick i historien (han har holdt dette i fem minutter indtil videre af Michael Tönnies med en præstation fra 1991) blev han også den hurtigste scorer af fem mål i Bundesliga-kampe og generelt den første reservist i verden, der opnåede en sådan bedrift. Polakken satte tre rekorder på en aften, og han har stadig rekorden for antallet af scorede mål i en kamp. Dieter Müller fra 1977 (i kampen, da Köln slog Werder 7:2, scorede han seks mål).