fbpx

Abba Die Show

Es ist schon viel Wasser vergangen, seit wir die Originalaufführung der Musik der legendären Band Abba genießen konnten. In den 1970er Jahren war Anni-Frid Lyngstad oder Frida,

Kar nekaj vode je že preteklo od časov, ko smo lahko uživali v prvotni izvedbi glasbe legendarne skupine Abba. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja so Anni-Frid Lyngstad oziroma Frida, Björn Ulvaeus, Benny Andersson und Agnetha Fältskog ustanovili skupino Abba, ki se je zapisala v glasbeno zgodovino kot ena najuspešnejših pop skupin vseh časov. Po razpadu skupine je njihova glasba še vedno navduševala in imela veliko privržencev po celem svetu. Tako so se pojavile skupine Abba tribute in proti koncu februarja nas bo obiskala ena najboljših tovrstnih skupin na svetu Abba The Show. Z nekaj originalnimi spremljevalnimi člani zasedbe Abba, v sodelovanju z National Symphony Orchestra pod vodstvom Matthewa Freemana, znanega kot vrhunskega aranžerja filmske glasbe, in z največjimi uspešnicami najbolje prodajne in najslavnejše švedske skupine vseh časov nam bo skupina popestrila februarski večer. Camilla Hedrén in Katja Nord sta prišli na zamisel o skupini Abba tribute že konec devetdesetih let. Od tedaj nastopata na odru kot Agnetha in Anni-Frid z namenom, da bi jima bili čim bolj podobni in s tem občinstvu dali občutek, da je na odru prava, originalna skupina Abba, pri čemer jima pomagajo dirigent Matthew Freeman, saksofonist Ulf Andersson, kitaristi Janne Schaffer, Lasse Wellander in Finn Sjöberg, bas kitarist Rutger Gunnarsson in bobnar Roger Palm, ki je sodeloval tudi s člani originalne zasedbe Abba. Z vrhunskim nastopom, kostumografijo in uspešnicami, kot so Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Take A Chance On Me, Super Trouper, Money, Money, Money, Chiquitita in mnoge druge, nas bo skupina popeljala na glasbeno potovanje, katerega še lep čas ne bomo pozabili.

Weiter
Godalika

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.