fbpx

Camperschuhe für Kinder

Španska blagovna znamka Camper je za letošnjo jesen in zimo pripravila zanimiv in pisan izbor copat, čeveljcev, škorenjčkov, balerink za vse male in velike navihanke in navihance, ki že zdaj radi sledijo modnim trendom in prisegajo na udobnost. Materiali so iz naravnega usnja, podplati pa so narejeni iz gume, ...

Španska blagovna znamka Camper je za letošnjo jesen in zimo pripravila zanimiv in pisan izbor copat, čeveljcev, škorenjčkov, balerink za vse male in velike navihanke in navihance, ki že zdaj radi sledijo modnim trendom in prisegajo na udobnost. Materiali so iz naravnega usnja, podplati pa so narejeni iz gume, ki jo odlikuje prožnost, se anatomsko prilegajo otrokovi nogi in preprečujejo zdrse na odpadlem jesenskem listju, v lužah in blatu. Vezalke so elastične in se težje razvežejo, lahko pa izbiramo tudi med čeveljci s stransko zadrgo. Malim pustolovkam in pustolovcem so na voljo tako obuvala v naravnih barvah kot pestra paleta živih barv. Za letošnjo jesen in zimo so pri Camperju oblikovali tudi super zabaven model TWS z oblikovno zasnovo malčkove priljubljene domače živali. Le kateri otrok ne bi rad, da ima podobe svojega hišnega ljubljenčka na nogah? Naj bosta tekanje po lužah mestnih ulic in igra na prostem kar se da topla, zabavna in udobna v obutvi Camper.

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.