fbpx

Dešifrirajte govorico telesa vašega partnerja v postelji

Foto: We Vibe Wow Tech / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Kako se obnaša? Vas nežno poljublja? Vam masira hrbet? Se po spolnem odnosu umakne? Kakšen partner je vaš moški? Preverite!

Marsikateri moški ne želi deliti svojih občutkov ali izraziti svojih želja v postelji.

Ne obremenjujte se s tem, ampak raje s pomočjo zapisanih nasvetov dekodirajte njegovo govorico telesa in spoznate njegove želje.

Ustvarja razpoloženje

Če vas bo presenetil s prižiganjem dišečih sveč in predvajanjem čutne glasbe, ste lahko srečni. Moški, ki si prizadeva vzpostaviti romantičen odnos, točno ve, kaj vas vznemirja. Je občutljiv in od njega lahko pričakujete veliko razvajanja v postelji. Je mojster mehkih in čutnih spolnih dotikov. Ampak, če želite imeti divji spolni odnos, boste morali vi prevzeti pobudo.

Daje vam nežne poljube

Želi, da se počutite zaželene, čutne in očarane, hkrati pa s svojimi mehkimi gibi vzbudi v vas močno željo po njem. Je malce nervozen, kako bi vas presenetil in ljubil. Ne razumite ga napačno, to ni pomanjkanje zanimanja; na takšen način vam samo želi pokazati svojo nežno plat in sporočiti, da mu spolnost ni prioriteta.

Ne eksperimentira v postelji

Je stabilen, zvest in ljubeč partner. Nekdo, na katerega se lahko zanesete. Njegov najljubši položaj je misijonarski s poljubi in počasnimi kretnjami. Tedaj se sprosti, saj je v položaju moči. Zaprite oči in položite roke na njegove boke ter ga vodite. Če verjamete v stabilen odnos, je on pravi moški za vas.

Obožuje njene dotike. Emiliano Vittoriosi / Unsplash

Ohranja stik z očmi

Med spolnim odnosom z ženskami, ki ga ne privlačijo, se ne ukvarja s predigro, se je ne dotika ali vzdržuje očesnega stika. Če moški med odnosom pogleda v vaše oči, ali vam nameni drzen pogled z nasmehom, je zaljubljen v vas in si želi dolgotrajne zveze, torej nekaj več kot le fizično povezavo.

Raje ima, da je ženska na vrhu

Obožuje, ko prevzamete nadzor. Pogled na vas, ko sedite na njem, podžge njegovo poželenje. Je igriv, a premišljen in pozoren. Pomembno mu je, da uživate v intimnosti, zaradi tega ima rad ta položaj, saj vam omogoča, da dosežete vrhunec. In uživa, ko vas vidi, da ga doživljate. Ne bodite sramežljivi in ​​samo skočite nanj, oba bosta uživala v tej vožnji.

Nenehno je v položaju samokolnice

Ta položaj, mu daje občutek dominacije in živalskega užitka. V spalnici se počuti kot kralj. Moški, ki jim je všeč ta položaj, so skrbni in samozavestni in radi prevzamejo nadzor. Včasih so lahko celo zadržani. V tem položaju ne moreta vzpostaviti očesnega stika, zato se mu ne zdi, da se čustveno izpostavlja.

Vam masira hrbet

Navdušen je nad vizualnimi užitki. Čutna masaža mu pomaga pri vzburjenju. To je prijetno doživetje za oba. Vklopi se tako, da s prsti preverja vaše vroče telo, počutite se razgreto. To mu lahko vrnete in ga nežno božate po vseh delih telesa.

Položaj žličke

Oba ležita na boku, se dotikata in gledata v isto smer. Če tako ležita celo noč, pomeni, da je zaščitnik in ima rad intimnost ter je samozavesten, a nekoliko posesiven. Po drugi strani pa če ste vi za njim, to pomeni, da je negotov in želi, da bi vi skrbeli zanj.

Se odmakne po odnosu

Takšen moški ima težave s predanostjo. Ko se odmakne, se v bistvu odreže od vas in ustvari med vami čustveno in fizično razdaljo. Ne gre za to, da se ne želi zavezati, ampak si želi nekaj prostora ali pa preprosto ne ve, kako vam dati bližino, ki si jo želite.

Rad ima žensko na sebi. Foto: We Vibe Wow Tech / Unsplash

Rad ima položaj na boku

Moški, ki ima rad bližino potrebuje potrditev vaših občutkov do njega. Išče vašo predanost in zaupanje, saj lahko njegove roke raziskujejo vaša najbolj skrita področja telesa. Poleg tega dejstvo, da ste tako blizu, povečuje intimnost. Njegovo uživanje v tem čutnem položaju še dodatno pomeni, da je občutljiv in razumevajoč.

Spi v položaju ploda in objema blazino

Moški, ki spijo na strani s skrčenimi koleni, obrnjenimi proti trebuhu, so ranljivi in ​​občutljivi. Ima zmožnost vstopiti v intenzivno zvezo in svojo ustvarjalno plat pogosto pokaže v postelji. Njegovo oprijemanje vzglavnika za varnost kaže, da potrebuje zagotovilo, da so občutki vzajemni, preden se popolnoma prepusti odnosu.

Spi na trebuhu

Je poln strasti in energije. Močne volje, osredotočen in je ciljno naravnan. Spanje na trebuhu je njegov način nadzora nad prostorom, v katerem spi. Ta težnja po prevladovanju nad posteljo se lahko prevede v težnjo po prevladi v odnosu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!