Dicks By Mail pošilja gumijaste penis bonbone

Gumijasti falični bonboni izpod prstov Dicks by Mail.

Za vse tiste, ki ste morda brez idej, kako jo nekomu zagosti ali mu vrniti milo za drago, jim lahko sedaj zahvaljujoč spletni storitvi Dicks by Mail namesto konjskega dreka anonimno pošljete vrečko gumijastih penis bonbonov. Za hip se morda zdi, da gre za gumijaste medvedke, no v resnici pa so to bonboni ''za odrasle'', zato jih nikar ne pošiljajte na kakšno otroško zabavo.

Spletna stran Dicks By Mail vam omogoča, da 170-gramsko vrečko gumijastih penis bonbonov anonimno pošljete na želeni naslov, naslovnika pa bo zraven faličnih sladkišev pričakalo še sporočili ”Eat a bag of dicks” (”Pojej vrečko penisov”). Vse to za samo 15 ameriških dolarjev (cca. 14 evrov).

Gumijasti bonboni se po okusu ne razlikujejo od ostalih tovrstnih bonbonov, zato pa so precej provokativni.
Gumijasti bonboni se po okusu ne razlikujejo od ostalih tovrstnih bonbonov, zato pa so precej provokativni.

Žal zaenkrat vrečko z bonboni razpošiljajo le po ZDA in Kanadi, a zadeva se zna kaj hitro prijeti tudi drugod po svetu.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki izmerili 15 tisoč penisov in končno ugotovili njegovo povprečno dolžino

In če morda ne veste komu bi gumijaste korenjake poslali, vam Dicks by Mail priskoči na pomoč pri naboru potencialnih ljudi, ki bi vam lahko šli na…

Gumijaste falične bonbone razpošiljajo pri Dicks by Mail.
Gumijaste falične bonbone razpošiljajo pri Dicks by Mail.

… na jetra, kaj pa drugega. Packi! To je lahko nadležni bivši sodelavec, bivši fant ali dekle ter učitelj, če imajo vaši prijatelji smisel za humor, pa jih lahko naslovite tudi na njih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dicksbymail.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!