Divji in nori spolni položaji, za katere še nista slišala

Zadnjič posodobljeno: :

To morata poskusiti!

Spolnost je del našega življenja in je bistvenega pomena za zdrav odnos. A za pare, ki so že dolgo skupaj, lahko postane dogajanje v spalnici na trenutke nekoliko dolgočasno.

Če želite vanjo vnesti novo vznemirjenje, se morate malce potruditi, raziskati in poskusiti nekaj novega. Priznajte, vedno je zanimivo raziskovati in preizkušati nove položaje, hkrati pa je to tudi zelo razburljivo.

Predstavljamo vam nekaj nenavadnih položajev.

Butter Churner

V tej pozi bi lahko imeli krče v vratu, pa tudi močne vrhunce, zato je vredno tvegati. Ta položaj omogoča moškemu, da prodre globlje v vas in vam ponudi neverjeten občutek izpolnjenosti. Samo opozorite ga, naj bo previden, da ne preobremeni vašega zgornjega dela telesa. Lezite na hrbet z dvignjenimi nogami in jih upognite nazaj proti glavo, medtem pa naj vaš partner od zgoraj prodre v vas.

X-poza

To je poza, ki zahteva počasne in intimne gibe. Lezite na hrbet, partner naj sedi nasproti vas, vaše noge naj prekriža v obliki črke X. Primite ga za roke in mu pomagajte čim globlje prodreti v vas.

David Copperfield

Vsa čarobnost te poze se skriva v blazini, ki se nahaja na strateškem mestu, pod zadnjico. Vaša medenica je tako dvignjena, da vas lahko partner na najboljši možen način oralno zadovolji.

Poper

Čeprav lahko med predigro uporabite hrano, da je intimnost še bolj vznemirljiva, v tem položaju ne gre za to, ne boste uporabili popra. 🙂 Moški naj poklekne pred vas, eno nogo mu ovijete okoli pasu, drugo pa pod zadnjico. To mu bo omogočilo globok in močan prodor, iz tega zornega kota je občutek povsem drugačen in veliko bolj vznemirljiv.

Pajek

Ta poza je podobna raku, ki se premika, vendar na najbolj erotičen način. Moški se naj usede, upogne noge v kolenih in se z rokami nasloni nazaj. Vi se usedite med njegove noge, rahlo dvignite medenico, noge pa morajo biti upognjene v kolenih. V tej pozi imata oba partnerja nadzor, tako, da se lahko enostavno premikata naprej in nazaj ter uživata v zadovoljivem ritmu.

Spremenjena poza žlice

Če imate radi pozo žlice, vam bo všeč tudi ta. Namesto, da bi oba ležala na boku, je v tej pozi ženska na hrbtu, moški pa med njenim nogami tako, da je njegovo telo postavljeno pod kotom 90 stopinj. V tej pozi ima moški popoln nadzor in pogled na vaše telo, še posebej na obraz. To mu omogoča, da lahko opazuje vaš izraz, medtem ko vas zadovoljuje.

Snežni angel

Naj vas ime te poze ne zavede, kajti ko jo boste preizkusili, se boste počutili zelo poredne. V bistvu gre za misijonarsko pozo, vendar v nekoliko obrnjeni obliki. Lezite na hrbet in moški na vas, vendar tako, da je njegov pogled usmerjen proti vašim stopalom. Z rokami na njegovi zadnjici lahko nadzirate globino prodiranja. Tako boste začutili posebno vrsto trenja in užitka, ki ga še niste preizkusili.

Stoječa samokolnica

Za začetek opozorilo, ta poza ni za začetnike! Je nekoliko podobna pasji, vendar z še večjimi užitki. Za začetek pojdite na vse štiri, partner pa vas naj zgrabi za noge ter jih ovije okoli pasu. V tem položaju ne boste mogli dolgo ostati, vsekakor pa je to izkušnja, ki si jo boste zapomnili.

Na žogi za vadbo

Ženska je na moškem, ima nadzor nad gibanjem ter nadzoruje hitrost in globino prodiranja. Moški naj sedi na vrhu gimnastične žoge z razmaknjenimi nogami, tako da se počuti stabilno. Nato se usedite nanj, kot da je udoben stol, z rokami na stegnih za podporo. Ta poza je odlična za globoko penetracijo in stimulacijo točke G.

Slap

Zelo zanimiva poza, v kateri moški visi z roba postelje in je njegova glava na tleh, medtem, ko ženska sedi na njem in popolnoma nadzira celotno situacijo.

Bodite torej poredni in pazljivo, poze preizkušate na lastno odgovornost!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
9 stvari, ki jih govorijo moški, ko ženski pihajo na dušo (one pa to razumejo čisto drugače)