12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019: svet rockabilly scene
12. apr
V zraku · dan za

Razmišljaš o novi tetovaži? Potem te pot mora zanesti na Gospodarsko razstavišče, kjer se bodo na enem mestu srečali tetovatorji, ljubitelji piercingov in rockabilly scene. Njihovi strojčki za tetoviranje bodo tri dni v akciji. Manjkalo ne bo niti dobre glasbe, plesalcev in drugih spektaklov, ki bodo poskrbeli, da vam bo dogodek ostal v spominu. Upamo tudi, da najdete navdih za novo poslikavo.

do
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Mednarodna Tattoo Konvencija
petek 8 € ; sobota in nedelja 10 €
Dogodek na Facebooku

Tetoviranje je fascinantna umetnost, ki se ji ljudstva pred našim časom niso mogla upreti, a tudi nas ni pustilo hladne. Izraz tetoviranje izhaja iz samoanščineTATU pomeni risati/označiti, vendar je v sodobnem kontekstu označevanje seveda dobilo nekoliko drugačen, z osebnostnim izražanjem povezan pomen.

V čast tej umetnosti bodo 12. leto zapored vsi radovedneži in tisti, ki jih je ‘tatu znanost’ obnorela, uživali v poslikavah ljudi z različnih delov sveta.

12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019 bo tudi letos združila tetovatorje z vsega sveta, ljubitelje pirsingov in razstavljalce. V živo si boste ogledali proces izdelave tetovaž, ki je na nek način pogled v zasebnost. Potegovali se bodo tudi za nagrade za najboljšo tetovažo v določeni kategoriji.

Zvezdam Tattoo Konvencije se bodo pridružili tudi glasbeni bendi, ki bodo poskrbeli za dober zvok, plesalci pa zato, da se bo ogrelo ozračje.

Organizatorji obljubljajo številne druge atrakcije, ki jih ne želijo razkriti. Obisk je torej obvezen, saj morate videti asa, ki se skriva v rokavu.

Karto lahko kupite že za 8 evrov, če se dogodka udeležite v petek. V soboto in nedeljo bo ta stala 10 evrov. Za tridnevno vstopnico boste odšeli 22 evrov.


Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot. 12. april, 2019 Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot 500 PODJETNIC 2019: “verjamemo v moč povezovanja” 11. april, 2019 500 PODJETNIC 2019: “verjamemo v moč povezovanja” ARTIsh 2019: otvoritev nove sezone, ki je raj za dušo, paša za oči 30. marec, 2019 ARTish 2019: otvoritev nove sezone, ki bo raj za dušo, paša za oči direct 29. marec, 2019 The Illusionists Direct From Broadway: največji svetovni čarodeji prihajajo v Slovenijo · ·