Bogdan Macarol_KRAŠKI MARATON
23. mar
Utrip mesta · šport

Pomlad prinese kup aktivnosti na prostem, eden prvih znanilcev pa je Mali kraški maraton na prvo pomladno nedeljo. Za tekače čudovit začetek aktivne sezone.

Športni park Sežana
Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana
prost vstop

Mali kraški maraton se bo tokrat zgodil že štirinajstič, udeleženci se bodo lahko pomerili na 10 ali 21 kilometrov, za male tekače pa pripravljajo krajše razdalje. Organizatorji obljubljajo bogat otroški program s športnim programom in brezplačnim varstvom. Hkrati se bodo dogajale tudi tekme v hitri hoji, lahko se odpravimo na pohod po Poti Srečka Kosovela, na prireditvenem prostoru bo organizirana tržnica kraških dobrot in še kaj zanimivega se bo našlo. Tako za tekače, kot za navijače.

Čeprav so prijave na maraton že zaključene, se lahko vseeno odpravite v Sežano in za tekače navijate, otrokom pa nedeljo popestrite z obiskom otroških delavnic.

Planica_COVER 20. marec, 2014 Planica nestrpno pričakuje naše junake Pokal Vitranc 8. marec, 2014 Prihaja že 53. Pokal Vitranc Foto: Črt Slavec 5. marec, 2014 Biatlonci prihajajo na Pokljuko! Salomon nordic_novo 23. februar, 2014 Za vikend na tekaške smuči v objem zimske pravljice · · · ·