15. SEMPL
28. nov
V zraku · dan za

Kaj prinašajo trendi v komunikacijsko medijski stroko skozi številne govorce razkriva jubilejni, že petnajsti SEMPL.

do
Grand hotel Bernardin
Media Pool
Od 49€ + DDV do 475€ + DDV

Medijski trendi se bodo združili na Obali, tokrat že petnajsti SEMPL po vrsti prinaša mnogo zanimivega. Vodilo letošnjega jubilejnega seminarja medijskih trendov je: Lead or let die. Torej – vodi ali pusti umreti.

Dogodek vsako leto prinaša trende v komunikacijsko medijski stroki, letos se fokusirajo na – voditi s primerom in obljubljajo primere dobrih prask, uporabnih vsebin in znanj. V ospredju bodo glamur in trendi v komuniciranju, obljubljajo nešteto možnosti za mreženje in zabavo, svojevrstno akcijo pa bo prinesel tekmovalni del SEMPLER v šestih kategorijah – Strateška uporaba medijskega spleta, Inovativna uporaba komunikacijskega kanala, Najboljša ciljana akcija, Najboljša izkustvena akcija, Najboljša izraba digitalnega okolja in Najboljša akcija na družbenih omrežjih.

Med govorci 15. Sempla bodo med drugim direktor UG Strategies iz ZDA Parag Bhandari, direktor digitalnega marketinga pri španskem Desigualu Pere Quintana de Vries in Unilever-jev dorektor za Srednjo in Vzhodno Evropo Aleksander Smigielski.

KulArt - urbana umetnost s FREYWILLE 28. november, 2013 KulArt – urbana umetnost s FREYWILLE Pop-up Dom 28. november, 2013 Pop-up Dom odpira vrata za mlade ustvarjalce Grafični bienale 24. november, 2013 30. grafični bienale v številnih muzejih in galerijah Svetovni pokal v preskakovanju ovir s konji 22. november, 2013 Svetovni pokal v preskakovanju ovir s konji · · · ·