16. Študentska arena
20. okt
V zraku · dan za

Študentska arena je največja izobraževalno-sejemska prireditev za mlade v Sloveniji, ki vsako leto zaznamuje začetek študijskega leta in ponuja pester nabor aktivnosti, ki se dotikajo izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja, financ, študija doma in v tujini, mednarodnega sodelovanja, kulture, multimedije, aktualnega družbeno-političnega dogajanja, športa, prostega časa, turizma in zabave. Nič drugače ne bo letos, ko bo se bo na Gospodarskem razstavišču med 20. in 22. oktobrom 2015 odvijala že 16. Študentska arena, ”zadnji branik” mladih.

do
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče
Proevent d. o. o.
Vstop je prost

16. Študentska arena, ki se bo letos odvijala med 20. in 22. oktobrom 2015, bo še enkrat več ”Google” za vse študentske teme. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo pod sloganom ‘Za ohranitev ogrožene vrste – mladih’ študente oskrbovala s pomembnimi informaciji in orodji za spopad z izzivi odraščanja. V treh dneh se bo zvrstilo preko 200 dogodkov, ki bodo ponujali zanimive debate, predavanja in druge tudi lahkotnejše aktivnosti v sklopu Zaposlitvenega sejma, Start-up avenije, Študentskega trga, Urbane ploščadi, Stress-out parka, itd.

PREBERITE ŠE: Koncert: Deva Premal & Miten z Manosejem – starodavne sanskrtske mantre prihajajo v Ljubljano

Študenti bodo na 16. Študentski areni lahko prišli v stik z zaposlenimi, se učili mreženja, dobili idejo za kakovostno preživljanje prostega časa, nasvet mladih podjetnikov in talentov, … med vse skupaj pa se bo pomešala tudi zabava, da se nošenje bremena, ki ga na mlade nalaga svet, ne bo zdelo pretežko.

7. bienale vidnih sporočil Slovenije (2015) 20. oktober, 2015 Bliža se že 7. bienale vidnih sporočil Slovenije Deva Premal & Miten z Manosejem 19. oktober, 2015 Koncert: Deva Premal & Miten z Manosejem – starodavne sanskrtske mantre prihajajo v Ljubljano Željko Joksimović 17. oktober, 2015 Koncert: V Stožice prihaja Željko Joksimović z orkestrom Brezplačen koncert 16. oktober, 2015 Niet, Demolition Group,… ne, to ni Schengenfest, ampak brezplačen koncert v Kinu Šiška ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi ·