new
26. mar
V zraku · dan za

Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Celostno zasnovan kongresni program odpira razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih in omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke ter predstavlja celosten pregled dogajanja v slovenskem oglaševalskem prostoru.

do
Grand Hotel Bernardin, Obala 2, Portorož
SOF
Ni podatka

V tekmovalnem delu se na vsakoletni paradi kreativnosti izbirajo najboljše oglaševalske rešitve. Slovenski oglaševalski festival torej nagrajuje in spodbuja ustvarjalnost in podjetnost ter prinaša nova znanja ter s strokovnim programom in tekmovanjem pomembno vpliva na razvoj slovenske oglaševalske stroke. Dvanajst tekmovalnih skupin ponuja dovolj možnosti za prikaz vseh komunikacijskih rešitev, analognih in digitalnih, posameznih in integriranih v kampanje, kreativnih in inovativnih, drznih, edinstvenih. Letošnji, že 24., SOF, ki je odličen letni pregled slovenske kreativnosti, bo potekal pod sloganom “Upaj si!”, pod žarometi zaključne prireditve pa bodo že tradicionalno podeljene velike nagrade in zlata priznanja.

Mother and her child enjoy the early spring 25. marec, 2015 Zakaj praznujemo materinski dan? 50_odtenkov_velika_resolucija_b 2 24. marec, 2015 50 odtenkov njive – celovečerna stand up komedija Voda je vir življenja in 22. marce je odlična priložnost, da na to spomnimo tudi vse voditelje držav. 22. marec, 2015 22. marca – Svetovni dan voda 92 21. marec, 2015 14. KockeFest – LEGO igralnica in razstava LEGO kreacij ·