Golden-Drum-2017-day-1-Photo-Ziga-Intihar-157
17. okt
V zraku · dan za

Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben letos praznuje 25. obletnico in se v ta namen vrača nazaj na slovensko obalo, v svoj prvi dom – Portorož. Festival bo potekal med 17. in 19. oktobrom v hotelu Slovenija, ne prinaša pa samo spremembe v lokaciji, ampak tudi prenovljen tekmovalni program. 22 mednarodnih strokovnjakov bo ocenjevalo in določilo, katera dela odražajo najnovejše trende v oglaševalski in kreativni industriji.

do
Hotel Slovenija
Slovenska oglaševalska zbornica
Cene glede na kategorijo in program.
Dogodek na Facebooku

Zlati boben je mednarodni festival kreativnosti, na katerem agencije, oglaševalci, naročniki, produkcijske hiše in oblikovalski studii, TV in druge medijske hiše ter vsi, ki so vključeni v ustvarjanje ali produkcijo tržnih komunikacij, predstavijo svoje kreativne vsebine.

Organizatorji so za letošnji festival črpali navdih iz vsakdanjosti. Kdor se ukvarja s komunikacijami, mora imeti nenehno odprte oči, vsrkavati mora izkušnje, podobe, misli, vzorce, odnose … razumeti mora življenje v vsej svoji polnosti. Zato letos gostijo govorce, ki lahko o iskanju navdiha in iskrah povedo največ – pokrivali bodo različna področja od tehnologije in komunikacij do filozofije.

Tekma Zlatega bobna ostaja razdeljena na dve tekmovalni sekciji, vendar sta ti veliko bolj razširjeni: zdaj sta naslovljeni veliko bolj funkcionalno, in sicer z vprašanjema; ZAKAJ je bilo delo razvito? in KAJ to delo je? Tekmovalna sekcija KAJ bo prepoznala in nagradila najboljše rešitve in najučinkovitejše izvedbe, medtem ko bo tekmovalna sekcija ZAKAJ iskala temeljne razloge različnih komunikacijskih praks.


zu 16. oktober, 2018 Mesec oblikovanja 2018: ustvarjalna moč, strast in eksotika jugovzhodne Evrope Ólafur Arnalds, najpopularnejši islandski glasbenik, prihaja v Cankarjev dom 13. oktober, 2018 Koncert: Ólafur Arnalds, najpopularnejši islandski glasbenik, prihaja v Cankarjev dom Maraton pozitivne psihologije 2018: naučite se teči kakovosten maraton življenja. 13. oktober, 2018 Maraton pozitivne psihologije 2018: naučite se teči kakovosten maraton življenja mean-shadows-386545-unsplash 11. oktober, 2018 Popjazziada 2018: večja, glasnejša in močnejša kot prej · ·