4. Mednarodni filmski festival Kinotrip 2019
28. mar
V zraku · dan za

Največji dogodek Kinodvorovega filmskega programa bo marca v svoje dvorane privabil mlade filmoljubce, ki hrepenijo po kakovostni filmski produkciji in zanimivih spremljevalnih dejavnostih, kot so delavnice, druženje in zabava.

do
Kinodvor
Mednarodni filmski festival Kinotrip
Člani in skupine 3 €; posamezna projekcija 4,5 €
Dogodek na Facebooku

Mednarodni filmski festival Kinotrip vsako leto konec marca na platna “pripelje” izbrane filme za najrazličnejše filmske okuse – v štirih dneh festivala si boste lahko ogledali filme različnih zvrsti, žanrov, vsebin, dolžin in držav sveta, vsi pa prikazujejo zgodbe mladih in teme, ki so mladim pomembne. Zato jih tudi izberejo mladi člani Kintoripovega filmskega kluba.

4. Mednarodni filmski festival Kinotrip letos prinaša šest celovečercev – festival se bo začel s filmom Zbiratelj, ki ga zaznamujejo izjemna animacija, toni filma noir in mnoge skrite reference iz pop kulture in umetnostne zgodovine. Zaključil pa se bo s filmom, ki ga kmalu odkrijejo na svoji spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi, kakšen bo letošnji program.

Poleg filmov boste deželni tudi pestrega spremljevalnega dogajanja, kot so pogovori z gosti, filmske delavnice, razstave, druženje in zabava.

Vstopnice so že v prodaji, in sicer jih lahko kupite pri blagajni Kinodvora – za posamezno projekcijo boste odšteli 4,5 €, člani Kluba Kinobalon in Kinodvor pa pripravite 3 €. Povabite lahko tudi prijatelje s seboj, ker skupine s štirimi in več gledalci plačajo le 3 €.

20. Orto Fest 2019: najglasnejši dogodek v mestu 28. marec, 2019 20. Orto Fest 2019: najglasnejši dogodek v mestu Mednarodni festival Čili & Čokolada 2019: sladki in pikantni užitki 22. marec, 2019 Mednarodni festival Čili & Čokolada 2019: sladki in pikantni užitki Odprta kuhna 2019: otvoritev pravljične 7. sezone 22. marec, 2019 Odprta kuhna 2019: otvoritev 7. sezone Svetovni dan poezije 2019: 24 ur branja brez prestanka. 21. marec, 2019 Svetovni dan poezije 2019: 24 ur branja brez prestanka · ·