Sejem Narava-zdravje 2015
5. nov
V zraku · dan za

Novembra 2015 bo že 46. sejem Narava – zdravje, ki ga spet gosti Gospodarsko razstavišče. Sejem, ki se je razvil iz gobarske razstave, je danes živa enciklopedija vsega, povezanega z zdravjem, naravo in uravnoteženim življenjem. Če radi živite v harmoniji, zdravo in okolju prijazno, če vas zanima, kako se obnašati trajnostno, potem boste med delavnicami, predavanji, degustacijami in drugimi predstavitvami našli odgovor na vsako še tako specifično vprašanje.

do
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče
Gospodarsko razstavišče
7€

46. sejem Narava – zdravje se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal med 5. in 8. novembrom 2015. Sejem, ki zadnja leta privabi več ljudi kot najbolj obiskani koncerti v Stožicah in je eden izmed najglasnejših promotorjev zdravega življenjskega sloga, tudi letos ponuja pester (spremljevalni) program, ki spodbuja k ozaveščenemu ravnanju. Pri tem je treba poudariti, da zdrav življenjski slog ni samo to, kaj jemo in koliko oziroma kako se gibljemo, ampak tudi, kako bivamo in kako se obnašamo do okolja.

PREBERITE ŠE: Življenje na različnih lokacijah – ali kraj, kjer živimo, res vpliva na naše zdravje?

Na sejmu, ki nagovarja vse generacije in temelji na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke zavednosti in pomembnosti zdravega življenjskega sloga, boste seznanjeni z vsem, kar je povezano s pridevniki, kot so ekološko, trajnostno, naravno, bio … oziroma z vsem, kar si lahko zamislite pod pojmoma narava in zdravje. Štiridnevni sejem bo sestavljen iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki bodo na rešeto postavljali več načinov zdravega življenja in sožitja z naravo, razstavljalcem pa bodo istočasno omogočali, da se usmerjeno predstavijo obiskovalcem.

Dogodek All We Are 30. oktober, 2015 All We Are – avdio-vizualni spektakel v ritmu Kanzyanija in kompanije Noč čarovnic na Bledu 2015 29. oktober, 2015 Noč čarovnic na Blejskem gradu 2015 Bruc 2015 28. oktober, 2015 Bruc 2015 – največje slovensko brucovanje se vrača s še bolj slavnim gostom web_slika1 25. oktober, 2015 Tekaška prireditev: Volkswagen 20. Ljubljanski maraton – tekaški vrhunec leta 2015 že trka na vrata ·