5. Festival vina in čokolade
27. apr
V zraku · dan za

Dve na prvi pogled nezdružljivi sestavini bosta že peto leto zapored mamili sladkosnede obiskovalce. 5. Festival vina in čokolade 2019 bo obogatilo več kot 50 razstavljalcev, ki bodo s svojimi izdelki razvajali vaše brbončice. Videli boste največjo vinsko klet na Kozjanskem, uživali v slovenskih čokoladah in spremljevalnem programu, kot so modna revija Wine & Choco, dobrodelni tek in koncert slovenskih glasbenikov.

do
Večnamenska športna dvorana Podčetrtek
Festival vino in čokolada
Odrasli: 6,00 €, otroci: 2,00 € (od 6. do 12. leta)
Dogodek na Facebooku

Slovenija je dežela nevsakodnevnih okusov – med drugim ponuja tudi paleto vrhunskih izbranih vin in čokolad, ki se tako dobro družijo, da se je pred leti rodila ideja, da nastane prvi vinsko-čokoladni festival v Sloveniji, ki so ga poimenovali kar Festival vina in čokolade.

Obiskovalci so prepoznali pomembnost tega dogodka, zato se vsako leto zvrsti veliko starih in novih obrazov, ki uživajo v vinsko-čokoladnih pregrehah. Tudi razstavljalci rade volje pokažejo svoje izdelke – letos jih bo več kot 50, a ne boste uživali le v njihovih mojstrovinah, temveč boste lahko obiskali tudi največjo vinsko klet na Kozjanskem.

Po dobri pijači in jedači bo čas za ogled ali sodelovanje v festivalskem spremljevalnem programu, ki bo dodatno popestril 5. Festival vina in čokolade 2019 – v treh deli se bo odvila čokoladno vinska modna revija Wine & Choco, tekli boste lahko za vse, ki se borijo z redkimi kožnimi boleznimi, izbrali županovo vino in uživali v glasbi Nine Pušlar. Ne pozabite s seboj pripeljati tudi malčke, saj bo zanje pripravljen animacijski program.

Festival bo potekal v soboto, 27. aprila, v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek, od 10. do 22. ure.

eddie-izzard-foto 14. april, 2019 Eddie Izzard prihaja z novim šovom Wunderbar aprila 2019 v Ljubljano 12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019: svet rockabilly scene 12. april, 2019 12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019: svet rockabilly scene Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot. 12. april, 2019 Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot 28. Slovenski oglaševalski festival (SOF) 2019: vsi smo medij! 11. april, 2019 28. Slovenski oglaševalski festival (SOF) 2019: vsi smo medij! · · ·