7. Festival Naprej/Forward 2018
21. nov
V zraku · dan za

Festival Naprej/Forward 2018 se ponovno vrača – sedmo leto zapored bo v slovenski prostor prinesel izbrane primere iz globalne prakse, najnovejše trende in nova znanja. V treh dneh boste lahko prisluhnili slovenskim in tujim novinarjem, urednikom in drugim medijskim ustvarjalcem, sodelovali pri delavnicah in vprašali vse, kar vas zanima o ustvarjanju kakovostne in verodostojne medijske vsebine.

do
Moderna galerija
Društvo novinarjev Slovenije
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Festival Naprej/Forward vsako leto s svojimi vsebinami v Slovenijo prinaša nova znanja. Namenjen je vsem (so)ustvarjalcem medijskih (novinarskih) vsebin. Vsem, ki jih to zanima. In je za vse, ki jim ni vseeno.

Vsebine festivala so namenjene novinarjem, fotografom, snemalcem, montažerjem in ostalim (so)ustvarjalcem medijskih vsebin v Sloveniji in širši, balkanski regiji. Strokovnim javnostim, ki sodelujejo z medijskimi (so)ustvarjalci. Splošni javnosti, ki zahteva kakovostne, verodostojne in relevantne novice.

Letos bo Festival Naprej/Forward 2018 potekal v avditoriju Moderne galerije – 21. novembra bo uvertura v festival, ki bo potekala med sedmo in deveto uro. 22. novembra se bo od 14.00 do 21.00 festivalski program, na katerem bodo različna predavanja in delavnice. Festival Naprej/Forward 2018 pa se bo zaključil 23. novembra ob 21.00 s tradicionalno podelitvijo nagrad Watchdog, s katerimi bodo nagradili projekte in kolege, ki so v iztekajočem se letu s svojim delom izstopili iz povprečja in pokazali, da v Sloveniji kljub nezavidljivim razmeram kakovostno novinarstvo še ni izumrlo.


Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu. 21. november, 2018 Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu facebook_cover (1) 21. november, 2018 Festival Grounded 2018: intima v času umetne inteligence 34. Slovenski knjižni sejem 2018: Cankarjevo leto 20. november, 2018 34. Slovenski knjižni sejem 2018: Cankarjevo leto Alive Step Up: 5. tek na Kristalno palačo 17. november, 2018 Alive Step Up: 5. tek na Kristalno palačo · ·