On the edge, photo Sindre Lundvold
27. dec
Kulturni izbor · film

Na bovškem filmskem festivalu se bo konec decembra v Stergulčevi hiši predstavilo kar 28 filmov o naravi in športih v njej. Vse je skrbno izbrala žirija, ki bo izmed njih razglasila tudi zmagovalce.

do
Stergulčeva hiša
BOFF
od 3 do 5 evrov

Med 27. in 29. decembrom se bo v treh večerih v Bovcu na že osmem BOFF-u (Bovec Outdoor Film Festivalu) predstavilo kar 28 najrazličnejših filmov: krajših, daljših, z močnim sporočilom ali pa veliko akcije, tistih žepnih in drugih skoraj ”holivudskih” produkcij. Vsem pa je skupna ljubezen do narave in športa.

PREBERITE ŠE: 11. festival mednarodnega animiranega filma Animateka

Ob raznolikih filmih, izmed katerih bo žirija izbrala zmagovalce, pa bo v Bovcu potekal prav tako razgiban spremljevalni program. Ogledali si bomo lahko fotografsko razstavo Aleša Fona, spoznali projekt Skejtaj s srcem, izvedeli več o spletni strani v spomin na alpinista Slavca Svetičiča in se ob razglasitvi zmagovalnih filmov udeležili predavanja Klemna Premrla.


The-Hobbit-Battle-of-five-armies-3 10. december, 2014 Polnočna predpremiera – Hobit: Bitka petih vojska MV5BMjEyNzE3Njc1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzg0ODY3MDE@._V1_SX640_SY720_ 4. december, 2014 Filmska premiera: Večna najstnica Birdman. 12. november, 2014 Liffe: 25. ljubljanski mednarodni filmski festival s 100 naslovi filmov longwaydown-04-l 6. november, 2014 Filmska premiera: Dolga pot navzdol · ·