8. Mednarodni tango festival
31. okt
V zraku · dan za

Več sto ljubiteljev tanga bo plesalo na 8. Mednarodnem tango festivalu, ki privabi tudi številne umetnike iz sveta tanga.

do
Različne lokacije
100% Tango šola
Enodnevne milonge od 6 do 25 evrov, Delavnice od 18 do 25 evrov, Večdnevni paketi od 40 do 140 evrov.

Osmi Mednarodni tango festival bo v Ljubljano pripeljal dva trenutno najboljša mlada tango para na svetu, oba iz Buenos Airesa. Prvi par sestavljata Ariadna Naveria in Fernando Sanchez, drugega pa Noelia Hurtado in Carlos Espinoza. Za plesalce argentinskega tanga (tangerje) pripravljajo popoldanske in celonočne plesne večere – tako imenovane milonge, ter tudi plesne delavnice, kjer bodo udeleženci ob vrhunskih argentinskih učiteljih lahko izpopolnili svoje znanje.

8. Mednarodni tango festivalOdpri galerijo

Festival pa vabi tudi vse (še) neplesoče, da naredijo prve tango korake in to pod vodstvom najboljšega mladega tango para na svetu in učiteljev šole 100% TANGO.

Ustvarjalni sejem 29. oktober, 2013 Torki bodo rezervirani za Ustvarjalni sejem Eva Lucija Kozjak 28. oktober, 2013 Dnevi slovenske neodvisne ilustracije Ukročena elektrika in Nikola Tesla 27. oktober, 2013 Poskusi Nikole Tesle in ukročena elektrika lokali_okusi_kamnika_2 26. oktober, 2013 Tržnica (z) Okusi Kamnika – Podeželje in Eko · ·