študentska arena
22. okt
V zraku · dan za

Največja izobraževalno-sejemska prireditev za mlade – 14. Študentska arena – se vrača s pestrim programom, pod sloganom Aktiviraj se!

do
Gospodarsko razstavišče
Proevent d. o. o.
Prost vstop

Mladi se bodo lahko aktivirali na številnih predavanjih in izobraževanjih, skozi kulturni program na Študentskem trgu, sprejeli gladiatorski izziv v Areni podjetništva ali se poskusili v skejtarskem in breakdance izzivu na Urbani ploščadi. Kot vsako leto bodo mladi skozi številne organizacije in podjetja pridobili informacije o izobraževanju, mednarodnih izmenjavah, štipendiranju, zaposlovanju, karieri, prostem času … na kariernem sejmu Moje delo, ki poteka vzporedno, pa tudi o morebitni zaposlitvi.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost organizatorji: Zdrami se! Poglej okoli sebe! Premami male sive celice! Sprejmi izziv! Aktiviraj se!

Brumnov bienale 22. oktober, 2013 Pričenja se 6. Brumnov bienale jeremy-trashed 21. oktober, 2013 Slovenska premiera filma Smeti (Trashed) Festival samurajskega filma 21. oktober, 2013 Teden japonskega samurajskega filma Trboule_Bike_Show_4 18. oktober, 2013 Trboule Bike Show za vse motoristične navdušence · · · ·