Alive Step Up: 5. tek na Kristalno palačo
17. nov
V zraku · dan za

New York, Chicago, Dunaj, Singapur in drugi, vsi ga že imajo, peto leto zapored pa bomo ponovno dodali na seznam tekačev na najvišjo stolpnico v mestu tudi Slovenijo. Kristalna palača v ljubljanskem BTC-ju bo tudi letos za en dan postala edinstven izziv vsem, ki jo bodo želeli čim hitreje premagati. Prijave na Alive Step Up 5. tek na Kristalno palačo so že odprte, torej s pripravami lahko že začnete sami ali pa se pridružite ekipam, ki se že pridno pripravljajo.

Kristalna palača
Step Up Alive
od 18,00 €
Dogodek na Facebooku

Slovenija se lahko pohvali z nekaj visokimi stavbami – v Ljubljani je do pred leti veljal ljubljanski nebotičnik za najvišjega, a je naslov najvišje stolpnice v Ljubljani prevzela Kristalna palača. Visoka stavba zahteva tudi visoke cilje – Alive Step Up je tako pred petimi leti pripeljal tek v najvišjo stolpnico, 89 metrov, 20 nadstropij in 479 stopnic bo zagotovo predstavljalo nepremostljivo oviro za željne adrenalina.

Na Alive Step Up 5. teku na Kristalno palačo se bo tekmovalo v dveh kategorijah – lahka kategorija Step Up  (1-krat osvoji vrh in premagaj 459 stopnic) in ekstremna kategorija Ekstremni Step Up (3-krat osvoji vrh in premagaj 1377 stopnic). Posebna kategorija je Step Up štafeta, ki je namenjena ekipam. Novost je tudi Step Up Black Friday (samo za dekleta – teče se v petkah).

Najhitrejši in najhitrejša iz ekstremne kategorije bosta za eno leto postala kralj in kraljica Kristalne palače. Dogodek ni zgolj zabavne narave, temveč je tudi dobrodelen. Tudi letos se bodo zbirala sredstva za otroke Pediatrične klinike Ljubljana. Če ne tečeš, vsaj prispevaj za boljši jutri vseh otrok – hvaležni vam bodo!


21. Slovenski festival vin: v popolnoma spremenjeni podobi 15. november, 2018 21. Slovenski festival vin: v popolnoma spremenjeni podobi Poleg okusne hrane in pijače boste lahko uživalitudi v zanimivih prireditvah. 10. november, 2018 Martinovanje v Ljubljani 2018 Ftrgatev 2018: majhno mesto, velik dogodek 9. november, 2018 Ftrgatev 2018: majhno mesto, velik dogodek Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti. 8. november, 2018 Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti · · · ·