Dogodek All We Are
30. okt
V zraku · dan za

Letošnjo jesen bo pošteno pokalo. Phonotouch (združenje za razvoj kulture elektronske glasbe) in kolektiv Colours Music namreč konec oktobra 2015 prirejata avdio-vizualni dogodek ”All We Are”, ki ga bo odprla konferenca o kulturi elektronske glasbe v Festivalni dvorani v Ljubljani, sledil pa bo glasbeni spektakel z zvezdo večera Valentinom Kanzyanijem.

Festivalna dvorana
Phonotouch, Colours Music
18€ v predprodaji, redna cena 22€

Festivalno dvorano v Ljubljani le redko povežem z elektronsko glasbo, a 30. novembra 2015 bo prav tu potekala konferenca o kulturi elektronske glasbe, ki bo otvorila avdio-vizualni dogodek All We Are. Za njim stojita Združenje Phonotouch, ki je v svoji desetletni zgodovini nanizalo že kopico dogodkov s področja elektronske glasbe, izobraževanja in vizualij, in kolektiv Colours Music, ki že peto leto pod svojo streho jemlje didžeje, producente in založbo Colour Music. Ker so se njune poti do sedaj že velikokrat križale, so sodelovanje nadgradili v skupno spodbujanje ustvarjanja glasbenih presežkov v domačem prostoru.

PREBERITE ŠE: Bliža se že 7. bienale vidnih sporočil Slovenije

Za uvod bo dogodek postregel z omenjeno mednarodno konferenco v Festivalni dvorani, ki bo potekala pod okriljem projekta Burn – Live What You Burn For. Na njej bo mrgolelo ustvarjalcev elektronske glasbe, avdiovizualnih umetnikov, pa glasbenih založnikov in tehničnih mojstrov iz studijev, ki bodo delili svoje izkušnje, širili navdih, vizije razvoja ”elektronke” in znanje, ter s tem spodbujali svoj glasbeni ”podmladek”. Nato pa bo začelo pokati, saj se obeta pester nočni program z gosti kot so Praslesh, Valentino Kanzyani, Francesco Del Garda, Random Logic, Francesco Del Garda in Andrew James Gustav.


Noč čarovnic na Bledu 2015 29. oktober, 2015 Noč čarovnic na Blejskem gradu 2015 Bruc 2015 28. oktober, 2015 Bruc 2015 – največje slovensko brucovanje se vrača s še bolj slavnim gostom web_slika1 25. oktober, 2015 Tekaška prireditev: Volkswagen 20. Ljubljanski maraton – tekaški vrhunec leta 2015 že trka na vrata cupcake and cake pops 24. oktober, 2015 3. Čokoljana: Sejem čokolade za vse ljubitelje sladke pregrehe ·