Ambient 2018: smetana pohištvene industrije
7. nov
V zraku · buzz buzz

Kako vstopiti v oktober brez tradicionalnega Ambienta, na katerem se že vrsto let predstavljajo različna podjetja, ki spodbujajo rast in razvoj pohištvene industrije ter oblikovanja pri nas? Na Ambientu in Sejem dom+ bodo obiskovalci lahko videli ponudbo pohištva in sodelovali v pestrem spremljevalnem programu. Vredno je priti!

do
Gospodarsko razstavišče
Gospodarsko razstavišče
Ni podatka.

Kot vsako leto bo tudi letos potekal Sejem dom+ in Ambient, kjer bomo imeli priložnosti videti različne pohištvene presežke, ki so jih ustvarili strokovnjaki iz različnih držav. Tudi letos pričakujemo, da bo na sejmu sodelovalo veliko slovenskih in tujih podjetij, ki bodo predstavila strokovno zaledje svojega dela in pripravila zanimiv spremljevalni program. Obiskovalci bodo na razstavnih prostorih lahko dobili pregled nad ponudbo, na brezplačnem svetovanju krajinskih arhitektov, finančnikov, gradbenih fizikov in ostalih strokovnjakov pa odgovore na konkretna vprašanja.


Jestival_WebRes-3 6. oktober, 2018 Jestival okusov in umetnosti 2018 Na dogodku se združijo jadralci z vsega sveta. 5. oktober, 2018 Barkovljanka 2018: 50. obletnica največje jadralske regate KKŠ Summer FEST 2016 11. avgust, 2016 #KKŠSF16: KKŠ Summer Fest 2016 "Gospa Bovary, večna persona svetovne književnosti, je v priredbi Nebojše Popa Tasića tista gospa Bovary, ki tako v času svojega nastanka kot danes ostaja gospa Bovary, Emma, ..." (Foto: arhiv SNG Nova Gorica) 29. maj, 2016 Drama Festival 2016 · · · · ·