AntiValentivno v Ljubljani 2019: žurka za drugače misleče in zaljubljene
20. feb
V zraku · dan za

AntiValentinova žurka je dvodnevni koncertni dogodek, ki bo razveselil vse alternativce, ki v imenu ljubezni potrebujejo svoj dogodek. Po treh letih zabavanja zagrebške publike se bo četrto leto koncert AntiValentinovo odvil v naših krajih. V Cvetličarni bodo prvi večer nastopili LET 3, TBF in Vojko V. V četrtek pa bodo publiko zabavali Edo Maajka, Klemen Klemen in skupina Elemental, ki deluje pod sloganom “Vse, samo romantika ne”.

do
Cvetličarna
Cvetličarna
od 22 evrov

Zvok dobre glasbe na AntiValentinovi žurki je prvič odmeval v Domu Sportova leta 2016. Dogodek so obiskovalci odlično sprejeli, saj v Valentinovem času urbano in alternativno občinstvo ni imelo svojega dogodka. V naslednjem letu so poleg LET 3 nastopili še TBF in Edo Maajka, dogodek pa je bil podnaslovljen ‘Karentinovo‘. Antivalentinovo je v Zagrebu postalo centralna žurka za vse drugače misleče, zato so lansko leto poleg glasbenega dela pripravili tudi stand up program.

Leto 2019 se je dobro začelo, saj bo očitno hrvaško-slovenska naveza močnejša, kot še nikoli ni bilaAntivalentinovo se širi v Ljubljano! Dogodek bo trajal dva dni, in sicer bo sreda, 20. februarja, rezervirana za reške rock provokatorje LET3, skupino TBF in Vojka V. V četrtek pa bodo na oder stopili Edo Maajka, skupina Elemental in raper iz Trnowga, Klemen Klemen.

V prodaji so vstopnice za pare (podpirajo vse vrste parov) ali osamljene lovce in lovke, ki bodo v temnih kotih Cvetličarne lovili primerke AntiValentinove populacije.

6. Salon penečih vin Ljubljana 2019: vino in dobra hrana na novi lokaciji 15. februar, 2019 6. Salon penečih vin Ljubljana 2019: vino, dobra hrana in zabava MENT Ljubljana_____FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust 30. januar, 2019 MENT Ljubljana FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust _MG_1968 30. januar, 2019 13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019 Pepe, Miki Miška, Mini Miška in Jaka Racman_DISNEY ON ICE DOTAKNI SE ZVEZD 25. januar, 2019 Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd: ledeni spektakel januarja 2019 prvič v Ljubljani · · · ·