IMG_7477small
11. feb
V zraku · dan za

To soboto, 11. februarja, bo v atriju ZRC v Ljubljani, svoja vrata prvič letos odprl ARTish Shop! Številni slovenski (in tuji) umetniki in ustvarjalci bodo na ogled razstavili svoja unikatna umetniška dela, ki bodo seveda tudi naprodaj.

do
Atrij ZRC, Ljubljana
ARTish
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Poslanstvo in namen ARTish Shopa je enkrat mesečno na enem mestu združiti vse umetniške duše, ki želijo širši javnosti pokazati svoja dela, poklepetati z obiskovalci in se seveda podružiti z ostalimi umetniki. V atriju ZRC bodo tudi 11. marca in 22. aprila, z majem pa se selijo pod modro ljubljansko nebo.
ARTish srečanja temeljijo na kakovostnih predstavitvah umetnikov in izobraževanju, v mestu poganjajo svežo kreativno kri in spreminjajo mestni utrip z načrtno pripravljenimi programskimi posegi. Gre za izvedbo umetniške tržnice, kjer se mestnim prebivalcem in ljubiteljem umetniških izdelkov predstavijo najboljši slovenski in evropski umetniki. Meščanom in ostalim obiskovalcem tako ponujajo možnost povezovanja izobraževanja, prostorskih značilnosti, kreativnega soustvarjanja in predvsem vrhunske kulturno-umetniške dogodke.

PREBERITE ŠE: 8. Gibanica: bienale slovenske sodobne plesne umetnosti

Z obiskom dosedanjih dogodkov ARTish so organizatorji zadovoljni in ponosni, da je ARTish postalo prepoznavno ime za umetniški festival, to pa je rezultat dobrega dela, razumevanja sodelujočih, odprtih ušes in pa seveda, velik vložek v promocijo dogodka samega.


Noč erotičnega filma 2017 10. februar, 2017 Noč erotičnega filma 2017 – 50 odtenkov seksa v Kinodvoru park_wine_stars_2016-17 10. februar, 2017 Park Wine Stars: festival za ljubitelje primorskih vrhunskih vin, kulinarike in zabave Royal Philharmonic Orchestra - Festival Ljubljana 2017 9. februar, 2017 Festival Ljubljana 2017 bo otvoril Kraljevi filharmonični orkester iz Londona ''Djakoci'' 8. februar, 2017 Kobilarna Lipica na Prešernov dan vabi na predstavo Pravljica v belem · · · · · ·