Svetovne legende snookerja v Hali Tivoli
22. dec
V zraku · dan za

22. decembra 2016 bo v Ljubljani potekalo nepozabno tekmovanje v snookerju Best of Snooker Ljubljana. V tej biljardu podobni igri se bodo v Hali Tivoli pomerile svetovne legende snookerja. Gledalci bodo lahko v živo spremljali tekmo med najboljšimi snookerji na svetu: Markom Selbyjem, Juddom Trumpom, Neilom Robertsonom ter Shaunom Murphyjem. Ne zamudite tega edinstvenega spektakla! Vstopnice so že v prodaji.

do
Hala Tivoli
SC PROJECTEXPO GAMES & SPORTS SRL
45 €
Dogodek na Facebooku

Pripravite se na nepozabno doživetje: 22. decembra 2016 se bodo svetovne legende snookerja v Hali Tivoli pred občinstvom pomerile v tej napeti igri. Gledalci bodo na Best of Snooker Ljubljana pričeva merjenju moči med enimi izmed najboljših snookerjev na svetu. Za zmago se bodo potegovali Mark Selby, Judd Trump, Neil Roberts in Shaun Murphy.

Mark Selby, 33-letni Anglež, že štiri leta v roki drži naziv najboljšega svetovnega snookerja. Leta 2016 je osvojil trofejo na svetovnem tekmovanju v snookerju ter postal dvakratni svetovni prvak. Avstralec Neil Robertson velja za 7. najboljšega snookerja vseh časov, s čimer si je verjetno tudi prislužil naziv ”The Melbourne Machine”. Leta 2010 je osvojil naziv svetovnega prvaka, kar je prvi tovrstni dosežek za Avstralijo.

PREBERITE ŠE: Dnevi Kobilarne Lipica 2016: Lipicanci in Perepetuum Jazzile

Judd Trump oziroma ”Ace in The Pack” je kljub svoji mladosti (ima namreč šele 26 let) osvojil že celo vrsto lepih zmag. Med drugimi je prišel tudi v finale svetovnega prvenstva v SheffielduShaun Murphy je leta 2005 zmagal na svetovnem prvenstvu v snookerju. Drži se ga vzdevek ”The Magician” ter zaseda tretje mesto na svetovni lestvici najboljših snooker igralcev.

Vabljeni, da si to imenitno in napeto tekmovanje ogledate v živo. Vstopnice so že na voljo, kupite pa jih lahko prek te povezave.


Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 · ·