Foto: Črt Slavec
5. mar
Utrip mesta · šport

Pokljuka bo v marcu gostila svetovni pokal v biatlonu, ki bo hkrati prvo mednarodno biatlonsko tekmovanje najvišje ravni po zimskih olimpijskih igrah v Sočiju.

do
Pokljuka - Rudno polje
Športno društvo Pokljuka
od 10 do 15 evrov.

“Na Pokljuki so v preteklih dvajsetih letih nastale številne zanimive biatlonske zgodbe”, so zapisali organizatorji ob vabilu na letošnje dogajanje, ko se bo zagotovo pisala še ena izmed zanimivih pokljuških zgodb. Morda bo letos vse še bolj evforično po še sveži olimpijski medalji naše šampionke Teje Gregorin in odličnem četrtem mestu Jakova Faka.

Prvi tekmovalni dan, v četrtek, bosta na sporedu moški šprint na 10 kilometrov in ženski šprint za 7,5 kilometra, v soboto bodo na vrsti zasledovalne tekme, v nedeljo pa skupinski štart moških na 15 kilometrov in skupinski štart žensk na 12,5 kilometrov.

Salomon nordic_novo 23. februar, 2014 Za vikend na tekaške smuči v objem zimske pravljice aljaz_sedovsek_photo_MG_0485_colors (1) 31. januar, 2014 50. Zlata lisica v Mariboru O NEILL PLEASURE JAM, Dachstein // foto: Roland Haschka 8. november, 2013 Deskarska sezona se začenja z O’Neill Pleasure Jam, Dachstein 1024px-Ljubljana_marathon 27. oktober, 2013 Praznik tekačev – Volkswagen 18. Ljubljanski maraton · ·