Bikofe_praznuje
17. jan
V zraku · dan za

Bikofe je majhen in fin lokal na vogalu Gosposke ulice in Židovske steze, ki ga med pohajkovanjem po mestu nikakor ne morete zgrešiti. Bodisi se s kolesom peljete mimo po Židovski ulici in vam pogled nemara uide gor po stezi proti terasi ali pa od Križank hitite proti Kongresnemu trgu in z enim očesom na hitro pošpegate proti vratom v notranjost.

Bikofe in Gala Hala
Bikofe
V Bikofe vstop prost, v Gali Hali do polnoči 5 evrov, pozneje 6 evrov

Ne, po treh letih izjemno razgibanega in pestrega dogajanja skoraj ni Ljubljančana, ki ga ne bi vonj po dobrem koncertu ali intimnem glasbenem dogodku zvabil v Bikofe. Ta teden pa ima vabilo še prav poseben pomen.

Tretjo obletnico od prenove duha in telesa, kot piše na vabilu, bodo v Bikofeju namreč proslavili, kot se za okrogloštevično obeležje tektonskih zgodovinskih premikov ljubljanske scene spodobi. Plošče bodo sukali in tipkovnice pritiskali sami favoriti kafane od mraka do zore. Od Bikofeja do Gale Hale. Rojstnodnevna čaga se tako pričenja v osrčju mesta, kjer bodo plesne čeveljce ogreli Levanel, Softskinson, Felis Catus, DJ Sunny Sun, Dulash der DJ, Schrauff in Dojaja, medtem pa se rajanje že seli v Galo Halo, kamor vabijo Lavka, Stojan, Borka, Mique, Bakto in VJ Rex.

Še na mnoga leta!

komik leta 16. januar, 2014 Nasmejte se in izberite Stand up komika leta Untitled-1 16. januar, 2014 Pop-up dom Benetke predstavlja mlade slovenske oblikovalce zima-v-lj-d.-wedam 15. januar, 2014 Plavanje v ledeni Ljubljanici Voluntariat – Zavod za mednarodno prostovoljno delo 7. januar, 2014 Predstavitev mednarodnega prostovoljnega dela · · ·