Bratje Prevc in Mini Planica
2. jun
V zraku · dan za

Bratje Prevc vas 2. junija 2016 ob 18. uri vabijo na kavo v BTC Ljubljana. Peter Prevc, Domen Prevc in Cene Prevc se bodo namreč tedaj ustavili v Alples studiu v hali 10, kjer jih boste lahko spoznali v živo, z njimi kramljali in se fotografirali, od 15. ure pa boste lahko v družbi Francija Petka brezplačno svoje letalske sposobnosti preizkušali na Mini Planici.

do
Alples studio BTC Ljubljana, hala 10
Prevc saloni pohistva, d. o. o.
Brezplačno

Peter Prevc, Domen Prevc in Cene Prevc vas 2. junija 2016 vabijo v BTC Ljubljana, ko boste imeli edinstveno priložnost, da vse tri brate spoznate v živo in razbremenjene tekmovalne napetosti.

Dobimo se v Alples studiu v BTC Ljubljana ob 18. uri, še prej pa lahko v skakalno razpoloženje skočite s pomočjo mobilne skakalnice Mini Planica, nameščene na vozilu Transporter, ki s Francijem Petkom na čelu, idejnim očetom projekta, redno ”koncertira” po Sloveniji in skrbi za popularizacijo smučarskih skokov.

PREBERITE ŠE: Peter Prevc in ostali slovenski smučarski skakalci drveli s karti

Bratje Prevc bodo na voljo za vaša vprašanja, fotografiranje in deljenje avtogramov, v igri bo tudi podpisan plakat Petra Prevca in možen bo nakup majic iz uradne kolekcije Petra Prevca.

Koncert: S.A.R.S. – Ljubljana – Križanke 2. junij, 2016 Koncert: S.A.R.S. bo ”okužil” Križanke e60753fb-dceb-4524-b472-fb9d85c8b1cb 1. junij, 2016 12. Kino Otok 2016 (Isola Cinema): s premiki na platnu in pod njim Banksy_Pulp Fiction Bananas 31. maj, 2016 Banksy, Thank you for the flowers: bristolski grafitar Banksy prihaja v Kranj Ledena gora med otokom Paulet in Južnimi Shetlandskimi otoki v Weddllovem morju. Antarktični polotok. / Antarctic Peninsula. 2005. ©Sebastião Salgado. Amazonas Images. 31. maj, 2016 Fotografska razstava: Sebastião Salgado – Geneza · ·