cover-carscoffe
25. jun
Utrip mesta · mobilno

C&C prireja ekskluzivne dogodke z namenom deliti strast do prestižnih avtomobilov, s poudarkom na socializaciji med udeleženci v kombinaciji z raziskovanjem zgodovine in pokrajine gostujoče države. Konec junija prihaja v Piran!

do
Piran
Cars & Coffe Slovenia
Dogodek na Facebooku

Letos bo dogodek Cars&Coffee prvič organiziran tudi v Sloveniji, v našem prekrasnem obalnem mestu Piran. Lastniki prestižnih avtomobilov se bodo v nedeljskih popoldanskih urah pripeljali v Piran, kjer bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji jeklenih konjičkov, saj bodo luksuzni avtomobili iz vse Evrope razstavljeni na ogled kar dve uri. V sproščenem morskem vzdušju si bo mogoče ogledati ekskluzivne športne avtomobile in starodobnike.

Cars&Coffee je edinstven dogodek, njegovi začetki pa segajo v leto 2006, ko se je iz ZDA razširil kot globalni fenomen. Los Angelesu in Chicagu na drugem koncu legendarne Route 66, so sledili New York, Evropa, Oceanija in Savdska Arabija, mednarodna mreža pa se iz leta v leto še širi. Leta 2012 je bil dogodek C&C prvič predstavljen v sosedski Italiji, kjer priredijo tudi do 5 dogodkov letno.

Dogodek Cars&Coffee dobro poznajo že v številnih evropskih državah: v Italiji, Švici, Monaku, na Portugalskem, Nemčiji, Belgiji, Grčiji, na Norveškem, Poljskem, zdaj pa prvič prihaja v Slovenijo.

Avtomobilski salon Ljubljana 2017 27. marec, 2017 Avtomobilski salon Ljubljana 2017 – avtosalon se vrača v Slovenijo ·