shutterstock_516937237
23. sep
V zraku · dan za

Ohranjanje zdravega telesa in uma lahko vzdržujemo s športom, ki je lahko tudi brezplačna aktivnost in verjetno najbolj učinkovito zdravilo današnje družbe. Kaj je boljšega kot Evropski teden športa, kjer lahko poskusite nove dejavnosti po svojem okusu, ki morda že to jesen postanejo vaša nova telesna aktivnost? Zadnji teden septembra nujno rezervirajte za miganje, ker ga zagotovo ne bo manjkalo!

do
Po različnih krajih v Sloveniji.
Evropski teden športa
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Šport in telesna dejavnost naj ne bi imela zgolj pozitivnega vpliva na telo in um, temveč je šport lahko tudi sredstvo za širjenje sporočila strpnosti in krepitev državljanstva po vsej Evropi. Z izvedbo Evropskega tedna športa, ki ima skupni slogan »BeActive«, si organizatorji prizadevajo, da bi skupno življenje v Evropski uniji bilo lepše in boljše.

Že četrto leto zapored bodo skupaj s partnerji projekta poskrbeli, da se bo migalo, telovadilo in zabavalo. Pripravili bodo veliko zanimivih dogodkov, ki jih bodo s svojimi športnimi izkušnjami še dodatno popestrili športniki, ki so tudi ambasadorji – katere obraze bomo letos videli na Evropskem tednu športa, pa kmalu izveste na njihovi spletni strani.

Tradicionalni slogan #BeActive vas skuša spodbuditi k telesni dejavnosti ne le med tednom športa, temveč vse leto. Sedemdnevna aktivnost je lahko vaš nov začetek, na aktivnosti, ki vas zanimajo, pa se lahko prijavite brezplačno na njihovi spletni strani.


Nikola Vrdoljak, Dunja Ivana Ballon, Kristina Miljavac i Tomo Ricov 20. september, 2018 11. Weekend Media festival 2018 AP-1T8RFEJQD1W11_news 15. september, 2018 Red Bull 400 Planica 2018: tek na svetovno znano skakalnico Perpetuum Jazzile pred odhodom na oder z ekipo Europarka (Foto_Marko Pigac) 24. avgust, 2018 Europarkov 18. rojstni dan: Glasbena ekstaza v Mariboru Sestavljajte najbolj barvne kocke na svetu na največjem Lego festivalu v Cityparku. 24. avgust, 2018 V Citypark prihaja največji Lego festival doslej · · · · ·