Čokoljana_3
26. okt
V zraku · dan za

Ljubljanska tržnica bo sadje in zelenjavo z dogodkom Čokoljana za en dan zamenjala za čokolado, česar se bodo zagotovo razveselili vsi sladkosnedi.

Tržnica Center
Cokoljana
Vstop je prost

Kaj vse se da s kakavom proizvesti in kje vse se pojavlja čokolada – od klasičnih čokoladnih pralinejev do čokoladnega piva in vina do kozmetike … – vse to in še več na Čokoljani, prvem čokoladnem sejmu v središču prestolnice. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili na čokoladnih delavnicah, se zabavali na animacijah, prisluhnili predavanju o čokoladi v prehrani in vplivu na zdravje. Na večernem dogajanju v Cirkusu pa se bo predstavilo petnajst kreacij Fakultete za dizanj na modni reviji, ki jo je navdahnila čokolada, obiskovalce bo zabavala skupina DreamOn.

 

lokali_okusi_kamnika_2 26. oktober, 2013 Tržnica (z) Okusi Kamnika – Podeželje in Eko Perica Jerković 23. oktober, 2013 Kako je biti rojen v Jugi? študentska arena 22. oktober, 2013 Aktiviraj se na 14. Študentski areni Brumnov bienale 22. oktober, 2013 Pričenja se 6. Brumnov bienale · · · ·