Letni vrt
8. dec
V zraku · dan za

Nekdanja gostilna Figovec je doživela temeljito prenovo in novembra lani postala restavracija Curry Life Figovec. Te dni je pridobila tudi letni vrt in lastno slaščičarno, ki ju lahko preizkusimo na Otvoritvi letnega vrta, ki bo v četrtek, 14.5., od 12. ure dalje.

Gosposvetska ulica 1, Ljubljana
CurryLife Figovec
Dogodek na Facebooku

Ekipa Curry Life Figovec s ponosom sporoča, da je restavracija v središču Ljubljane pridobila udoben letni vrt, v prostorih restavracije pa je zaživela tudi slaščičarna, v kateri kraljujejo domače torte, sladice, sladoledi in druge dobrote. Ker si kulinarične užitke na prostem in sladke trenutke iz lastne slaščičarne želi deliti tudi z nami, nas vljudno vabi na Otvoritev letnega vrta, ki bo v četrtek, 14.5., od 12. ure dalje. Ekipa bo letni vrt otvorila s posebno gastronomsko izkušnjo. Uživali bomo ob slovenskih jedeh izpod peke, dobrotah iz tandoori peči, seveda pa ne bo manjkalo tudi curryjev, ob katerih se priležejo dražljiva vina Guerila in osvežujoče Bangla pivo.

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 ·