IMG_2978
24. sep
V zraku · dan za

Ford za avtomobilistične navdušence tudi letos organizira spektakularni dogodek, ki bo postregel s številnimi presežki in doživetji za vso družino. Premierno si boste lahko ogledali prva vozila prestižne linije Vignale, ki izstopajo z vrhunsko prefinjenostjo in bogato opremo. Ob prenovljenemu Rangerju se vam bo predstavil tudi popolnoma novi Ford Edge, ki kot veliki SUV zaokrožuje Fordovo paleto športnih terencev.

do
AMZS Center varne vožnje Vransko
Summit motors d.o.o.
Vstop prost

Srečnim izžrebancem se bodo uresničile najbolj adrenalinske sanje, saj jih bodo izkušeni inštruktorji zapeljali na spektakularno vožnjo po poligonu z dvema Fordovima legendama: Focusom RS ali Mustangom z motorjem V8!

PREBERITE ŠE: Vse zmage Petra Prevca

Dan Fordovih novosti na Vranskem bo popoln tudi za vse, ki običajno ne sedite za volanom, saj vas čaka bogat in zabaven spremljevalni program, v katerem se boste lahko preizkusili v različnih zabavnih izzivih. Naj vam izdamo skrivnost, da se boste v teh izzivih lahko pomerili z našimi izvrstnimi nordijci Petrom Prevcem, Jurijem Tepešem in Vesno Fabjan. In kaj lahko naredi ta dan še lepši kot vrhunska kulinarika, za katero bo poskrbel masterchef Darko Klemen, ki bo razvajal vaše brbončice.


Zaključno jesensko ARTish srečanje na Gornjem trgu 24. september, 2016 Zaključno jesensko srečanje ARTish na Gornjem trgu Dnevi Kobilarne Lipica 2016 24. september, 2016 Dnevi Kobilarne Lipica 2016: Lipicanci in Perpetuum Jazzile Weekend media festival 2016 22. september, 2016 Weekend Media Festival 2016 Foto Sacher 21. september, 2016 Dunajski dnevi v Ljubljani 2016: pokušina največje sacher torte · ·