118716649
5. okt
Utrip mesta · otroci

Pravljična dežela na in pod odrom, prijateljevanje s pravljičnimi junaki s celega sveta, interaktivne predstave, glasba in še več za naše najmlajše.

Kongresni trg, Ljubljana
Zavod Enostavno prijatelji
Vstop je prost

Zavod Enostavno prijatelji za svoj 5. rojstni dan prireja prav posebno zabavo na ljubljanskem Kongresnem trgu – Dan prijateljstva. Pripravljajo pravo pravljično deželo s pestrim dogajanjem na glavnem odri in vrsto spremljevalnih dogodkov. Pod odrom se bodo odvijale delavnice, kjer se bodo otroci spoprijateljili s pravljičnimi liki sveta. Otroci potujejo po celem svetu, spoznavajo različne kontinente in pravljične like od vsepovsod. Zraven bodo imeli potovalni zemljevid, na katerega bodo prejemali štampiljke in ko bodo prepotovali vse postojanke, ki čaka nagrada. Medtem pa se bodo na odru zvrstile različne osnovne šole in vrtci, zavodi in društva, ki pripravljajo plesne in glasbene animacije. Ogledali si bomo lahko tudi interaktivni predstavi Petjin kolesarski izlet in Pika gre v šolo. Kot se za vsak pravi pravljični dan spodobi, otroke za zaključek čaka presenečenje.

Klovnbuf 30. september, 2013 V Ljubljano prihaja Mednarodni Klovnbuf zaklad.jpg 1. junij, 2013 [For]um: Pirati na lovu za zakladom sobotnica2.jpg 1. junij, 2013 Sobotnice za otroke 18. maj, 2013 Otroški direndaj ·