Luža
4. apr
V zraku · dan za

Legendarna Luža na Krvavcu bo letos potekala kar cel velikonočni vikend (4. in 5. april) in razveselila vse, ki se še nočemo zares posloviti od snežnih radosti. Jubilejni program vrhunskega športnega dogodka, ki je najbolj obsežen do sedaj, namreč vabi na aktiven vikend, poln zabave, adrenalina, snega in številnih presenečenj.

do
Krvavec
Luža
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

Prvi aprilski vikend bo na Krvavcu minil v duhu najboljše zabave ob koncu smučarske sezone, ki bo ob okroglem jubileju še bolj nepozabna kot sicer. Legendarna Luža se bo, kot nepogrešljivi športno-zabavni dogodek ob koncu zimske sezone, odvijala na tradicionalni lokaciji na Plaži na Krvavcu.

V soboto (4. april) bo na sporedu Luža, nastopajoči smučarji in deskarji pa že obljubljajo nove trike in vragolije, ki pritičejo 10. obletnici. Tudi po tekmi se bo na Plaži veliko dogajalo, vseh presenečenj pa organizatorji še ne želijo razkriti. Novost tokratnega dogodka je “DH bike” tekma, spust kolesarjev po snegu z vrha Krvavca do terase Sonček in naprej do doline, kateri bomo lahko priča v nedeljo, 5. aprila.

NL2 2. april, 2015 1001 izum – razstava o odkritjih zlate dobe islamske civilizacije v Ljubljani 5. razred OŠ Majde Vrhovnik, udeleženci in mentorice projekta Muzej v malem, ki ga organizira Mestni muzej Ljubljana, MGML. 2. april, 2015 ”Emona oživljena” – razstava lutk Emona se vrača Kino Dvor je bogatejši za 3D. 31. marec, 2015 Festival Kino3Dvor – Kinodvor bogatejši za 3D filme iStock_000019630478_Large 30. marec, 2015 Dnevi industrijske robotike 2015 (DIR 2015) · · ·