dirt dessert 2017
23. jun
V zraku · dan za

Slovenski pregovor pravi, da v tretje gre rado, pri Dirt Dessert pa dodajajo: “sploh, če ti zleze pod kožo in pride v navado”. Na dobro znani progi pod Joštom se bo tako 24. junija odvil že tretji mednarodni mountainboard dogodek Dirt Dessert 2017. Tudi letos se nam obeta adrenalinski spektakel, ki ga ne gre zamuditi!

do
Na Vinograd, Kranj
Dirt Dessert
Štartnina: 30,00 € / Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Dogodek Dirt Dessert 2017 se bo začel v petek 23. junija z uradnim treningom, ki bo potekal cel dan in se bo nadaljeval v soboto ob 11. uri, ko se bodo začele kvalifikacije v boardercrossu  za finalni obračun najboljših voznikov mountainboarda. Boardercross na progi pod Joštom je zelo atraktiven in vznemirljiv, saj dopušča vožnjo štirih voznikov hkrati. Po končani dirki se bo začelo freestyle tekmovanje, kjer bodo tekmovalci iz različnih držav pokazali svoje veščine na velikih skakalnicah, ceveh in raznih objektih.
Dobra glasba in BBQ na progi sta zagotovljena. Vse skupaj bodo zaokrožili s podelitvijo nagrad in z zabavo z glasbenimi gosti.

PREBERITE ŠE: CARS&COFFEE SLOVENIJA – PRVIČ V PIRANU

Kaj je mountainboarding?

Mountainboarding je mešanica športov – skejtanja, snowboardanja, s pridihom mountainbike in BMX-doživetja. Šport je zelo atraktiven in se hitro širi med mladimi po celem svetu. Vsako leto se odpirajo novi centri za mountainboard, na primer samo v Angliji jih je po zadnjih podatkih uradno registriranih že 19. Letos bo že petič potekalo svetovno prvenstvo, ki bo tokrat v Franciji.

FESTIVAL LENT 2017 23. junij, 2017 Festival Lent 2017 praznuje 25 let, prihaja Bob Geldof 32. mednarodni grafični bienale 16. junij, 2017 32. mednarodni grafični bienale 2017 Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! 14. junij, 2017 Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Linkin Park 14. junij, 2017 Linkin Park junija 2017 trikrat v neposredni bližini · · · · · · ·