D27b_-_Dream_Big_-_Little_Mermaid
8. dec
V zraku · dan za

V Zagreb prihaja čudovita zimska avantura: Disney on Ice bo v zagrebški Areni gostil predstavo Čarobna kraljestva. Med 8. in 10. decembrom 2017 se bodo na ledeni ploščadi zvrstili najbolj popularni risani junaki: Anna in Elsa iz Ledenega kraljestva, miška Mickey in Minnie, avtomobili iz istoimenske risanke ter mnogi drugi. Vstopnice za to nepozabno družinsko predstavo so že v prodaji.

do
Arena Zagreb
Arena Zagreb
17,00 €
Dogodek na Facebooku

Predstava Disney on Ice 2017 prihaja v bližnji Zagreb – tokrat z novo projekcijo z naslovom Čarobna kraljestva. Čarobno kraljestvo si bo mogoče ogledati med 8. in 10. decembrom 2017 v zagrebški Areni. Predstava združuje klasične in nove Disneyjeve zgodbe in risanke.

Na ledu si bomo tako lahko ogledali vragolije junakov, ki smo jih spoznali že na velikih in malih zaslonih: Anne in Else iz Ledenega kraljestva, avtomobilov iz risanke Avtomobili, legendarnih miškov Mickeyja in Minnie, racmana Jake, Male morske deklice in mnogih drugih. Predstava je kot nalašč za družinski izlet, ki si ga lahko popestrite z ogledom znamenitega zagrebškega božičnega sejma. Vstopnice za Čarobno kraljestvo so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Baletna predstava The Great Gatsby prihaja v Zagreb


Koncert: Nemške rock legende Scorpions prihajajo v Ljubljano 5. december, 2017 Koncert Scorpions prestavljen hero_2017 23. november, 2017 19. SEMPL 2017: “nova normalnost” Bryan Adams prihaja v Zagreb 9. november, 2017 Koncert: Bryan Adams novembra 2017 prihaja v Zagreb _i_anastasiya_matvienko___the_great_gatsby_ballet 14. oktober, 2017 Baletna predstava The Great Gatsby prihaja v Zagreb · · · · ·