unnamed
4. jun
Kulturni izbor · glasba

Ena najbolj ranljivih družbenih skupin ta čas so tudi umetniki. V dvorani kina Udarnik v Mariboru bodo to nedeljo v dobrodelni namen na koncertu “čLOVEnija – Umetniku umetniku” nastopili Cabaret Patetico, Aphra Tesla in drugi ter tako pomagali umetniku v stiski.

Kino Udarnik, Maribor
Zavod Udarnik in projekt čLOVEnija
7€
Dogodek na Facebooku

S tretjim dobrodelnim koncertom v seriji “čLOVEnija – Umetniki umetniku” bodo zbirali finančna sredstva za zdravljenje za osebo, ki s svojim delom že več kot 20 let pomembno prispeva h kulturnemu in umetniškemu utripu Maribora. Pobudniki projekta čLOVEnija so Dejan Berden ter Mateja in Kristijan Ivanov, prva dva dobrodelna dogodka pa sta se odvila v Murski Soboti.

PREBERITE ŠE: Koncert: Muff novembra z debitantskim albumom v klubu Cirkus

V dvorani kina Udarnik v Mariboru bodo to nedeljo, 9.novembra ob 19. uri v dobrodelni namen nastopili Cabaret Patetico, Džezzva, Marko Grobler, Bilbi in Gregor, Peter Andrej ter Aphra Tesla z Igorjem Bezgetom in Nevenom M. Agalmo.
Dogodek bo moderirala Petra Bauman.
Prireditev podpira združenje SAZAS.

2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere. 7. april, 2017 Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice PicMonkey Collage 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016: Siddharta x Big Foot Mama + Umek Koncert: Asaf Avidan v Kinu Šiška 23. november, 2016 Koncert: Asaf Avidan v ljubljanskem Kinu Šiška ·