Dobrodelni tek in pohod božičkov 2018.
14. dec
V zraku · dan za

Dobrodelni tek in pohod Božičkov 2018 je verjetno najbolj srčen decembrski dogodek, saj ima pogled tega, da spodbuja zdravo življenje in druženje, tudi dobrodelen namen. Sredstva, ki se bodo zbrala na teku čez Rožnik (6 km ali 12 km) in nočnem pohodu po parku z lučkami, se bodo kot vsako leto namenila skladu Rdečih noskov klovnov zdravnikov. Mrzlo verjetno bo, a ogreli boste srca vseh bolnih otrok.

do
Park Tivoli
Tekaški forum
Posameznik 7 evrov, družinska/skupinska prijava 5 evrov na osebo
Dogodek na Facebooku

Dobrodelni tek in pohod Božičkov je bil v sodelovanju Tekaškega foruma in partnerjev v različnih oblikah organiziran že 13-krat in vsakič z enakim namenom – tek in dobrodelnost z roko v roki. Dogodek bo tudi letos potekal z namenom, da bi zbrali sredstva za sklad Rdečih noskov klovnov zdravnikov.

Vsi prijavljeni se lahko udeležite nočnega pohoda po parku z lučkami (2 km) in krajšega ali daljšega teka čez Rožnik (6 km ali 12 km). Prijava bo možna prek njihove spletne strani ali na prireditvenem prostoru dve uri pred startom teka. Tekači boste začeli ob teči ob 18.00. Pohodniki pa boste svoje luči prižgali 15 minut pozneje.

V primeru slabega vremena rezervirajte dodatni datum, petek, 21. december. Pa ne pozabite nadeti Božičkove kapice, v kateri boste videti, kot da gre res za pravi tek in pohod Božičkov!


TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano 9. december, 2018 TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano Sejem ARTish: pet decembrskih terminov za nakupovanje najbolj unikatnih daril 6. december, 2018 Predpraznični in božični sejem ARTish Princ Ki-Ki-Do; Zima 3. december, 2018 Animateka – mednarodni festival animiranega filma 2018 Ta veseli dan kulture_300dpi_cmyk (1) 3. december, 2018 Ta veseli dan kulture 2018: dan odprtih vrat slovenske kulture · · ·