E. O. F. T.: European Outdoor Film Tour 2016
1. dec
V zraku · dan za

V Ljubljano ponovno prihaja najbolj priljubljen festival filma o športu na prostem: European Outdoor Film Tour 2016. Festival, ki je star že 16 let, sledi načelom, da dober film ne potrebuje nujno profesionalnih igralcev, temveč pristnost ‘vsakdanjih’ ljudi ter njihove neponovljive, resnične pustolovščine. European Outdoor Film Tour bo v Sloveniji potekal od 1. do 3. decembra 2016. Vstopnice so že v prodaji.

do
Kino Komuna
Moving adventures
9 €
Dogodek na Facebooku

Od 1. do 3. decembra 2016 bo v kinu Komuna potekal festival filma o športu na prostem, European Outdoor Film Tour 2016. V treh dneh si bomo lahko ogledali sedem kratkih, vrhunskih filmov o zgodbah ljudi, ki so se podali v naravo, premagali svoje strahove in doživeli nove razsežnosti obstoja.

PREBERITE ŠE: Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo!

Film Down to nothing spremlja ameriško gorsko ekspedicijo v Mjanmaru, film Flow pripoveduje o dosežkih gorskega kolesarja Haralda Philippa, film Lunag Ri je portret plezalca Davida Lame, Locked in spremlja kajakaško odpravo skozi srce papuanske džungle, film When we were knights je napeta dogodivščina o letenju z letalno obliko, La Liste nas bo priklenil na sedeže s posnetki smučanja na (pre)strmih stenah, film The adventures of the Dodo pa gledalca popelje v svet plezanja v velikih stenah. Vstopnice so na voljo na prodajalnih mestih trgovine Iglu Šport ali prek te spletne povezave.


Pripravite se na sneg: smučarski sejem Snežinka 2016 1. december, 2016 Smučarski sejem Snežinka 2016 – pripravite se na sneg Balet: Jevgenij Onjegin v SNG Maribor 26. november, 2016 Balet: Jevgenij Onjegin v SNG Maribor Tekli bomo v dobrodelne namene. (Foto: Zavod Pulz šport) 26. november, 2016 Dobrodelni Movember tek 2016 Noč erotike 2016 25. november, 2016 Noč erotike 2016 – vabljeni na najbolj vročo noč v letu · · ·