ECO festival 2016 – naelektrena Nova Gorica
1. jul
Kulturni izbor · glasba

Pred vrati je že 8. izvedba najbolj norega techno dogodka v bližnji in daljni regiji. Na seznamu poletnih festivalov pri nas se je tudi letos znašel ECO festival. ECO festival 2016 se bo odvijal prvi konec tedna v juliju, točneje od 1. do 3. 7. 2016. Ali si upate stopiti korak dlje in izkusiti nove dimenzije, ki jih ponuja ECO festival 2016?

do
Nova Gorica
ECO festival
20–65 €
Dogodek na Facebooku

Tokratni krepko razširjen in programsko nekoliko obogaten ECO festival 2016, ki nas od 1. do 3. julija vabi v Opatje selo pri Novi Gorici, pripravlja veliko presenečenj in nore zabave na več različnih lokacijah. Nastopila bodo velika imena techno glasbe – od pionirjev žanra do največjih zvezd techno aren, dogajanje pa bo ponudilo tudi celosten spekter ekskluzivnosti in premier.

PREBERITE ŠE: Hideout festival 2016 – Pag bo znova prestolnica elektronike

Glasbeni izbor festivala, ki se je v osmih letih uveljavil kot eden najlepših butičnih festivalov Srednje Evrope, je več kot mamljiv, saj trk domače in tuje elektronske scene kliče z glasbenimi izvajalci, kot so Chris Liebing, Raffaele Attanasio, Rebekah, RØDHÅD, Speedy J, PETDuo, Frank Kvitta, O.B.I., Mario Ranieri, Chris Chambers, DJ Gumja, Veztax in drugi.

"Rolalo" se bo!Odpri galerijo

ECO festival se ne more ravno bahati s svojo velikostjo, je pa vsekakor edinstven v tem, da ima zelo toplo dušo in posluh za želje svojega vse številčnejšega in zvestega občinstva.

Simply Red v Zagrebu 22. junij, 2016 Koncert: Simply Red prvič v Zagrebu Otprilike ovako na Špici 17. junij, 2016 Koncert: Otprilike Ovako na Špici – mestni plaži Red Hot Chili Peppers 12. junij, 2016 Koncert: Red Hot Chili Peppers junija prihajajo v Avstrijo rammstein-1580x658 3. junij, 2016 Koncert: Rammstein s spektaklom junija na Dunaju · ·