Electric Love Festival 2017 v Salzburgu
6. jul
Kulturni izbor · glasba

Toplejše temperature so za marsikoga že same po sebe razlog za veselje. Poletje pa ne prinaša zgolj nežnega objema sončnih žarkov in težko pričakovanih počitnic, temveč tudi nabor norih zabav – in tiste najboljše se bodo gotovo odvile na raznovrstnih poletnih glasbenih festivalih. Eden izmed takšnih je Electric Love Festival 2017, eden izmed največjih glasbenih festivalov v Evropi. Odvijal se bo med 6. in 8. julijem 2017 v Salzburgu, kjer bodo nastopili DJ-ji iz celega sveta. Vstopnice so že v prodaji.

do
Salzburg, Avstrija
Electric Love Festival
festivalska vstopnica: 139,00 €
Dogodek na Facebooku

Electric Love Festival 2017 se bo odvijal med 6. in 8. julijem 2017 v bližini Salzburga, na čudoviti lokaciji v naravi. Gre za enega od največjih glasbenih festivalov v Evropi, ki združuje ljubitelje elektronske glasbe – od pripadnikov dubstepa do drum and bassa.

Electric Love Festival bo letošnje poletje organiziran že peto leto, na njegovih odrih pa se bodo zvrstili eni izmed najbolj uspešnih DJ-jev iz celega sveta.Med drugimi bodo množico zabavali Hardwell, DJ Snake, Martin Garixx, Marshmello, Dash Berlin, Zedd, Cheat Codes, Krewella, Headhunterz, Flux Pavilion in mnogi drugi. Poskrbljeno bo za dobro družbo in nepozabno zabavo ob divjih ritmih elektronske glasbe. Več o festivalu si lahko preberete na tej povezavi. Vstopnice so že na voljo.

PREBERITE ŠE: Orto Fest 2017 – mednarodni klubski festival je polnoleten

EXIT FESTIVAL 2017 HARDWELL 6. julij, 2017 Festival Exit 2017 razkriva prve nastopajoče: Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner in Hardwell the jesus and mary chain 5. julij, 2017 Koncert: legendarni The Jesus and Mary Chain v Kinu Šiška Hideout Festival 2017 26. junij, 2017 Hideout Festival 2017: prihajajo Major Lazer, Diplo in Jamie Jones stellarbeat music festival maribor 23. junij, 2017 StellarBeat Music Festival 2017: prvi festival elektronske glasbe v Mariboru · · · · · ·