Električne ščetke Philips Sonicare za otroke
21. maj
V zraku · dan za · Utrip mesta · zdravje & lepota

V soboto, 21. maja 2016, med 11. in 12. uro v Big Bang Mega v BTC Ljubljana, bodo otroci spoznali zobno vilo in na zabaven način izvedeli vse o čistih in lepih zobkih. Po kratki predstavi zobne vile in prijatelja zobozdravnika, ki bosta pričarala zdrav in sijoč nasmeh na otroška usta, jih čaka rajanje, ustvarjanje in simpatične nagrade. Samo ta dan bodo ekskluzivno v Big Bangu Mega v BTC Ljubljana zobne ščetke Philips Sonicare in Philips Airfloss na voljo z 20 % popustom!

do
Big Bang Mega, Šmartinska 152, BTC, Ljubljana
Philips
Brezplačno

Pri Philipsu skrbijo, da dobre navade temeljito osvojimo že v otroštvu. Akumulatorski ščetki Sonicare for Kids s 500 gibi na sekundo so dodali tehnologijo Bluetooth, prek katere se ščetka poveže z brezplačno aplikacijo. Ta otroka na zabaven način vodi pri vsakodnevnem ščetkanju. Imenitni krtački, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti, lahko videz poljubno spreminjamo tudi s priloženimi nalepkami z različnimi junaki.

Električna ščetka Philips Sonicare for Kids, ki je s posebnim držalom in z velikostjo nastavkov posebej prilagojena otrokovi roki in ustni votlini, s 500 gibi na sekundo poskrbi za učinkovito dinamično ščetkanje zob naših malčkov že od malih nog. Imenitni ščetki lahko videz poljubno spreminjamo tudi s priloženimi osmimi nalepkami z različnimi junaki.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Dva načina ščetkanja, pri čemer je višja jakost namenjena starejšim otrokom, poskrbita za nežno, a učinkovito čiščenje. Funkcija KidPacer otroku pove, kdaj naj se premakne na naslednji kvadrant zobne votline, KidTimer pa poskrbi, da si naš malček zobe čisti polni dve minuti, kot priporočajo zobozdravniki in tako pravilno vzpostavi navado čiščenja zob za vse življenje.

Da je ščetkanje pravilno, temeljito in predvsem zares zabavno, poskrbi brezplačna aplikacija Philips Sonicare for Kids, ki otroka na simpatičen način vodi pri vsakodnevnem opravilu. Ščetka se z njo namreč poveže prek tehnologije Bluetooth in beleži otrokovo ščetkanje. Aplikacija spremlja njegovo trajanje, s čimer lahko tudi starši sledijo kakovosti otrokovega čiščenja in nastavijo cilje za svojega malčka. Med ščetkanjem zob otroci sledijo animaciji na zaslonu telefona ali tablice, pri čemer se podijo za bakterijami, da dosežejo prav vsak kotiček ust. Tako si z vsakim uspešnim ščetkanjem prislužijo nagrado zase in za svojega Sparklyja. Ščetkanje še nikoli ni bilo tako zabavno!

98 % staršev pravi, da s ščetko Sonicare for Kids otroke lažje navadijo na daljše in boljše ščetkanje, ščetka pa je obenem na težko dostopnih mestih tudi do 75 % učinkovitejša od ročne ščetke. Philipsova električna zobna ščetka Sonicare for Kids HX6322/04 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 60,99 evra.

Električne ščetke Philips Sonicare za otrokeOdpri galerijo
21. maj, 2016 Igrajmo tenis – teniški turnir in brezplačno igranje tenisa tumblr_ny2e1hHRRx1s9rmflo1_1280 21. maj, 2016 Restaurant Day 2016: globalni kulinarični festival Ponytlon 2016 20. maj, 2016 Ponytlon 2016: mini različica kolesarske dirke Red Bull Goni Pony 20. maj, 2016 Food Revolution Day 2016: kaj jemo in od kod hrana izvira ·